Life

Cum arată la 44 de ani actrița care a jucat-o pe Jade în Clona. Giovanna Antonelli se menține în formă maximă

02.07.2020 | 18:06
Cum arata la 44 de ani actrita care a jucato pe Jade in Clona Giovanna Antonelli se mentine in forma maxima
Cum arată la 44 de ani actrița din Clona. Giovanna Antonelli se menține în formă maximă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița Giovanna Antonelli a cucerit inimile telespectatorilor în urmă cu 20 de ani când a interpretat rolul lui Jade în serialul brazilian „Clona”. Ajunsă la vârsta de 44 de ani vedeta se menține în formă maximă și pare că timpul a stat în loc pentru ea.

Frumoasa actriță este la fel de frumoasă și de suplă ca atunci când a jucat în telenovela de succes. Giovanna Antonelli adoră să-și facă fotografii pe care le postează în mediul online unde își ține fanii la curent la tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT

Vedeta se mențină în formă maximă exersând mersul pe sfoară, face înot și foarte multă sală. Actrița braziliană are un fizic de invidiat și un chip aproape neschimbat de trecerea anilor.

Jade, actrița din Clona, neschimbată la 20 de ani distanță de la apariția telenovelei

Giovanna Antonelli arată impecabil la vârsta de 44 de ani și asta datorită orelor petrecute în sala de sport și a unui stil de viață sănătos. Vedeta are o siluetă trasă prin inel pe care nu ezită să o afișeze pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Actrița a ajuns că interpreteze rolul lui Jade după ce Leticia Spiller a renunțat la serial. Se întâmpla în anul 2001 când Giovanna a primit în mod neașteptat invitația de a juca în telenovela „Clona”, difuzată în peste 30 de țări din întreaga lume.

Trecerea timpului nu și-a pus amprenta asupra frumuseții sale, mai ales că a devenit între timp și mamă. Silueta vedetei nu a suferit prea mari modificări în ultimii ani, vedeta având 3 copii din două relații diferite.

ADVERTISEMENT

Giovanna are un băiat din căsătoria cu partenerul ei din ,,Clona”, Murilo Benicio, dar și două fete gemene din mariajul cu regizorul Leonardo Nogueira.

Pietro, băiatul actriței, are 15 ani, în timp ce fetele, Antonia și Sophia, au 10 ani. Giovanna este extrem de mândră de copiii ei cu care postează adesea imagini în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cine este actrița și ce roluri a jucat de-a lungul timpului

Giovanna Antonelli și-a început cariera în actorie pe scena teatrului la vârsta de doar 11 ani. Trei ani mai târziu debuta în televiziune, ca la vârsta de 18 ani să fie distribuită în prima ei telenovelă, intitulată „Tropikanka”.

Ulterior, au urmat rolurile din telenovelele „Tocaia Grande” și „Chica da Silva”, având și câteva apariții în seriale TV precum „Vara secretelor noastre” și „Puterea dorinței”. Debutul în film s-a produs în anul 1999 datorită peliculei „Bossa Nova”.

 

 

ADVERTISEMENT