Life

Cum arată Laura Andreșan la mai bine de un an de când a devenit mămică. Cu ce se ocupă acum iubita lui Grasu XXL

05.12.2020 | 18:16
Cum arata Laura Andresan la mai bine de un an de cand a devenit mamica Cu ce se ocupa acum iubita lui Grasu XXL
Cum arată Laura Andreșan la mai bine de un an de când a devenit mămică. Cu ce se ocupă acum iubita lui Grasu XXL. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Laura Andreșan s-a schimbat foarte mult în ultimul an, iubita lui Grasu XXL fiind acum de nerecunoscut. Bruneta a născut o fetiță în vara anului trecut, iar acum este cu totul altă persoană. 

Iubita îndrăgitului rapper a avut parte de multe controverse de-a lungul timpului, iar acum un deceniu era o personalitate fără nicio inhibiție în lumea showbiz-ului românesc.

ADVERTISEMENT

Laura Andreșan s-a schimbat enorm după ce l-a cunoscut pe Grasu XXL și a renunțat la imaginea de bombă sexy din lumea mondenă. Acum este o mămică dedicată vieții de familie, fiind împlinită pe toate planurile.

Cum arată Laura Andreșan la mai bine de un an de când a devenit mămică. Cu ce se ocupă acum iubita lui Grasu XXL

În urmă cu mai bine de 10 ani, Laura Andreșan era o femeie controversată în lumea showbiz-ului românesc. Supranumită „profa de sex”, bruneta avea un blog accesat de multe persoane și aborda subiecte cu tematică sexuală. Laura a renunțat la imaginea de tipă rebelă și fără inhibiții și a ales să-și întemeieze o familie alături de Grasu XXL.

ADVERTISEMENT

În prezent, Laura Andreșan este psiholog, o meserie total neașteptată, având în vedere imaginea ei de acum un deceniu. Acest job a ajutat-o să-și schimbe stilul de viață și modul de gândire, relatează cancan.ro. Fosta vedetă profesează ca psiholog clinic și este specializată în iubire și atașament.

„Sa fii student al domnului academician presupune să gândești liber, să muncești mult, să îți contești propriile rezultate pentru a le valida sau a le corecta, să investești pasiune, deci energie psihică în cunoașterea condiției umane, să accepți că tot ce știi e doar un atom din materia pe care acest om cu spirit imens o va insera în câmpul conștiinței tale, adică în tine, în sufletul tău!”, spunea bruneta în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT
Laura Andreșan alături de Grasu XXL și fetița lor
Laura Andreșan alături de Grasu XXL și fetița lor. Sursa foto: Instagram

După ce l-a cunoscut pe rapperul Grasu XXL, pe numele său real Dragoș Nichifor, Laura a devenit o femeie decentă și a renunțat atât la imaginea care i-a adus controverse, cât și la blogul unde dădea lecții sexuale.

Laura Andreșan are doar postări „cuminți” pe rețelele sociale, unde împărtășește cu urmăritorii ei rețete și preparate sănătoase. Se pare că bomba sexy de acum 10 ani a devenit o gospodină desăvârșită și pare să-i placă enorm această ipostază.

ADVERTISEMENT

În trecut, Laura a pozat în numărul 6 al revistei pentru adulți „Penthouse” și a declanșat mai multe scandaluri după ce a făcut dezvăluiri despre relațiile intime cu fotbaliști sau oameni din politică. Aceasta a avut numeroase apariții controversate și s-a retras din viața publică în anul 2007 din cauza unor complicații produse de operația de implanturi mamare.

ADVERTISEMENT