Life

Cum arată Lavinia Tatomir, văduva lui Adrian Pintea, la 13 ani de la moartea marelui actor

02.12.2020 | 12:51
Cum arata Lavinia Tatomir vaduva lui Adrian Pintea la 13 ani de la moartea marelui actor
Așa arată Lavinia Tatomir la 40 de ani. Foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Lavinia Tatomir, văduva lui Adrian Pintea, este neschimbată la 13 ani de la moartea celebrului actor. Femeia și-a refăcut viața și a urmat calea spiritualității, însă nu îl va uita niciodată pe sufletul ei pereche, aflat pe o altă scenă, în ceata îngerilor lui Dumnezeu.

După 7 ani de la moartea lui Adrian Pintea, Lavinia și-a dat voie să iubească din nou și a devenit soția medicului craiovean Laurențiu Cristea în anul 2014, alături de care este și acum.

ADVERTISEMENT

Lavinia lucrează în prezent în domeniul sanitar. Este medic specialist psihiatru la Spitalul Filantropia din Craiova, iar în ultimii ani a impresionat pe toată lumea cu puterile sale paranormale.

Lavinia Tatomir, neschimbată. Ce puteri paranormale are

Tatomir a vorbit în urmă cu ceva timp despre puterile cu care a fost înzestrată și a făcut-o cu naturalețe, uimind pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

„Fiind un caz nativ, cred că aceste calităţi mai speciale au devenit evidente în jurul vârstei de 5-6 ani, când am observat că obiecte uşoare din diferite materiale şi, mai ales, de diferite dimensiuni se lipeau de palma mea stângă.

Aderau fără excepţie. Copil fiind şi capacitatea de discernământ la acea vârstă nefiind foarte dezvoltată, eram convinsă că aceste forţe care se manifestă prin palma mea stângă sunt absolut normale, că ceea ce mi se întâmplă e absolut firesc.

ADVERTISEMENT

Nu m-a speriat atunci, dar mai târziu, la şcoală fiind, colegii mei şi profesorii mei de fizică au sesizat că ceva se manifestă ciudat prin fiinţa mea şi cam tot atunci a început mediatizarea cazului meu. Cam atunci am început să înţeleg că mă aflu în posesia unor daruri mai speciale”, a declarat Lavinia în emisiunea Mirelei Voicu de la Antena 3.

În vârstă de 40 de ani, Lavinia a știut cum să fenteze trecerea anilor. Duce o viață echilibrată și are foarte mare grijă de ea, căci după 13 ani în care a rămas văduvă arată la fel, ba unii spun că parcă a întinerit.

ADVERTISEMENT