News

Cum arăta Lia Olguţa Vasilescu în tinereţe, la intrarea în politică! FOTO

08.04.2019 | 23:03

Lia Olguța Vasilescu face politică la cel mai înalt nivel, de ani buni, dar are ștate vechi în politica din România, din tinerețe. Are 44 de ani, dar face politică de nu mai puțin de 28 de ani! Lia Olguța Vasilescu avea 16 ani când s-a înscris prima dată într-un partid și era încă elevă de liceu. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO)

Cum arăta Lia Olguta Vasilescu în tinerețe, când s-a înscris în PRM

Atunci a decis că vrea să schimbe ceva în România și s-a înscris în partidul lui Corneliu Vadim Tudor, România Mare. După numai trei ani, Lia Olguța Vasilescu era deja președintele Organizației de Tineret România Mare Dolj. În 1997, după ce a absolvit Facultatea de Litere şi Istorie din Craiova, specializarea română-italiană, Lia Olguța Vasilescu a devenit jurnalist la cotidianul local „Cuvântul Libertăţii”.

Timp de un an a fost redactor, apoi şefa secţiei investigaţii a ziarului. În anul 2000, a fost promovată de Vadim Tudor pe listele PRM pentru un loc în Camera Deputaților. Avea doar 25 de ani când a renunțat la presă și a câștigat un loc de deputat. Avea părul lung și negru, iar de atunci cariera sa a fost într-o plină expansiune.

Lia Olguta Vasilescu tinerete
Lia Olguta Vasilescu s-a inscris in PRM de la varsta de 16 ani

Lia Olguța Vasilescu face rafting, se dă cu motorul și dă bine cu… karata

Îi place să se dea cu barca pe râuri îmvolburate, să se plimbe cu motocicleta, dar are și pasiuni destul de…contondente. În Parlament i se spune Karatista și nu doar pentru caracterul său bătăios. A practicat artele marțiale și are centura neagră cu doi Dani.

”Nu lovesc decât atunci când sunt provocată. La antrenamente luptam doar cu băieţii, centuri negre ca şi mine. Nu-mi place să mă antrenez cu femei. Nu mă ajută cu nimic pentru vreo simulare de stradă”, povestea ea, într-un interviu.

A avut un mariaj, din care s-a născut singurul ei copil, dar recent s-a căsătorit cu colegul său din PSD, Claudiu Manda, pe care l-a cunoscut pe vremea când era jurnalistă. Cei doi își doresc să aibă și copii împreună, după cum au declarat la nunta cu peste 500 de invitați pe care au avut-o în comuna Ișalnița, județul Dolj.