Life

Cum arată locația de lux în care George Simion va face nunta. Liderul AUR așteaptă zeci de mii de români la marele eveniment

Cum arată locația de lux în care George Simion va face nunta cu partenera lui? Liderul AUR așteaptă zeci de mii de români la marele eveniment de la finalul lui august.
04.07.2022 | 08:26
Cum arata locatia de lux in care George Simion va face nunta Liderul AUR asteapta zeci de mii de romani la marele eveniment
Cum arată locația de lux în care George Simion va face nunta. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

George Simion se va căsători cu iubita sa într-o locație exclusivistă din comuna Măciuca, dar câți bani va scoate din buzunar pentru marele eveniment? Liderul AUR a invitat colegi din Parlament la nunta sa. Totodată, acesta lansat o invitație și pentru toți românii, cu condiția să poarte costum popular.

Cum arată locația de lux în care George Simion va face nunta

Politicianul așteaptă zeci de mii de invitați la nunta care va avea loc pe 27 august 2022, care va avea loc la un resort cunoscut din Oveselu, județul Vâlcea, în comuna Măciuca.

ADVERTISEMENT

George Simion a împărțit invitațiile la nuntă și colegilor din Parlament, astfel că s-a aflat locația marelui eveniment din viața sa.

Resortul unde va avea loc petrecerea de nuntă dispune de un centru SPA de lux, cu tratamente corporale și de înfrumusețare pe măsură, dar și de piscină.

ADVERTISEMENT

De altfel, toate camerele din resortul respectiv au fost deja rezervate pentru weekend-ul în care va avea loc nunta, potrivit wowbiz.ro. În afară de piscina interioară, locația dispune de grădini și de o curte mare, dar și de un teren de tenis. Liderul AUR vrea ca invitații săi să aibă parte de cele mai bune condiții.

Cazarea pentru o noapte, cu toate facilitățile, ajunge și la 1.000 de lei. Cei care doresc să realizeze tratamente corporale la SPA trebuie să plătească prețuri începând de la 130 de lei.

ADVERTISEMENT

“Ne dorim ca această bucurie să o împărtășim cu tine! Avem plăcerea de a te invita în ziua în care înaintea lui Dumnezeu vom păși cu dreptul spre altarul încununat de preoții care vor sluji Sfânta Taină a Căsătoriei.”, este mesajul scris la începutul invitațiilor pentru nuntă.

Cine va cânta la nunta lui George Simion

La nunta lui George Simion cu logodnica sa vor cânta artiști cunoscuți din România, printre care și Theo Rose, Carmen Șerban și Taraful de la Vărbilău.

ADVERTISEMENT

“Toți artiștii care ne sunt prieteni: taraful lui Tudorel Pană, nepot al vestitului violonist, sper să reușească, dar are o nuntă, Furdui Iancu, Theo Rose, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache pentru doamna Kovesi,”, a precizat George Simion la România TV.

În plus, vor exista trei scene la nuntă, din moment ce sunt atât de mulți invitați. De asemenea, liderul AUR a spus că el și partenera lui vor avea mai multe perechi de nași.

“O să avem câte o pereche pentru fiecare județ.”, a declarat acesta.

Politicianul așteaptă cât mai mulți români în cea mai importantă zi din viața sa. George Simion și Ilinca Munteanu, logodnica sa, își vor uni destinele la finalul lui august.

“Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a anunțat George Simion, în urmă cu ceva timp.

Ulterior, liderul AUR a ținut să precizeze că invitația la nuntă pentru toți românii nu este o glumă. Acesta va pune la dispoziție autocare din fiecare județ pentru ca toți doritorii să poată ajunge la petrecere.

Cine este viitoarea soție a lui George Simion

Ilinca Munteanu, viitoarea soție a lui George Simion, este o prezență discretă. Tânăra are 24 de ani, iar liderul AUR susține că aceasta se ține departe de lumea politică.

“Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă.

Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo.”, a transmis George Simion pe pagina sa de Facebook.

Dana Budeanu este cea care a făcut dezvăluiri despre identitatea iubitei lui George Simion. Tânăra de 24 de ani e absolventă a Facultății de Drept și lucrează pentru grupul AUR în Parlament.

ADVERTISEMENT