Sporturi

Cum arată locuința de 7,5 milioane euro, toată din sticlă, a campionului elvețian Roger Federer. Galerie foto

02.05.2020 | 12:11
Cum arata locuinta de 75 milioane euro toata din sticla a campionului elvetian Roger Federer Galerie foto
ADVERTISEMENT

Marele campion elvețian Roger Federer și-a construit la comandă o locuință de vis în apropierea lacului Zurich, care a costat 7,5 milioane euro și este realizată din sticlă.

Casa lui Roger Federer are geamuri de la podea până la plafon

Superba locuință se află amplasată în cantonul Schwyz, în paradisul fiscal Wollerau, unde și-au construit de asemenea case doi dintre așii Formulei 1, finlandezul Kimi Raikkonen și brazilianul Felipe Massa.

ADVERTISEMENT

Casa lui Roger Federer este o clădire de ultimă generație, cu geamuri de la podea până la plafon, cu balcoane mari, cu vedere la Lacul Zurich și are o cupolă de sticlă peste spațiul de locuit.

Proprietatea are o piscină, completă cu spa, precum și o sală de gimnastică de primă clasă. Există și o parcare subterană, unde își poate parca rafinata colecție Mercedes Benz. Cu toate acestea, părinții lui sunt cei care profită cel mai mult.

ADVERTISEMENT

I-a adus și pe Robert și Lynette Federer în acest paradis

Familist convins, Roger a crezut că acesta este casa ideală pentru soția sa, născută în Slovacia, Mirka, și pentru cei patru copii ai lor, Myla, Charlene, Lenny și Leo.

Dar următoarea mutare a fost să îi aducă și pe părinții săi, Robert și Lynette, care spre deosebire de Roger, ocupat cu antrenamentele și cu turneele, beneficiază cu adevărat cel mai mult de acest colț de rai.

ADVERTISEMENT

Și-a lăudat mereu părinții

Federer a vorbit totdeauna la superlativ despre părinții săi, care au fost de acord cu toate deciziile sale în orice moment, nu numai în tenis, dovedind un sprijin important. Acum elvețianul a avut mai mult timp ca niciodată să petreacă multe clipe frumoase alături de familie și de părinți, tenisul fiind oprit de pandemia de COVID 19.

La 38 de ani Roger Federer nu are nici cea mai mică intenție de a pune capăt carierei, arătând aceeași plăcere de a fi pe teren ca în primii ani ai carrierei. Recent, el a pornit o inițiativă de unire a celor două foruri, ATP și WTA într-un singur organism.

ADVERTISEMENT