Life

Cum arată locul din parc în care a zăcut trupul Alinei, în ziua în care fata a fost înmormântată. Imagini sfâșietoare din Mangalia

Imagini sfâșietoare surprinse în locul în care a zăcut trupul fără viață al Alinei. În timp ce fata era înmormântată, Mangalia plângea.
10.08.2023 | 20:49
Imagini sfâșietoare au fost surprinse la banca din Mangalia unde a zăcut trupul Alinei. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În timp ce Alina era condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă și plânsă de un sat întreg, în parcul din Mangalia, unde trupul adolescentei a zăcut fără viață, a apărut un mesaj sfâșietor. Nimeni nu-și explică de ce copila a trebuit să sfârșească așa.

Lacrimi și durere pentru Alina, fata ucisă de cea mai bună prietenă la Mangalia. Imagini emoționante au fost surprinse în parc

În urmă cu câteva zile, o crimă oribilă a șocat România. Alina Elena Ciobanu a fost ucisă chiar de cea pe care o considera cea mai bună prietenă, în camera hotelului din Mangalia unde amândouă erau venit pe vară, să lucreze.

ADVERTISEMENT

Avusese deja o viață chinuită, a îndurat numeroase lipsuri, bătăi crunte din partea tatălui, dar nu-și pierduse niciodată bunătatea. Avea planuri mari de viitor, voia să termine liceul, să meargă la facultate și să-și ia permisul.

Chiar și ultimele imagini cu ea în viață au fost surprinse la un curs. Victima crimei din Mangalia învățase despre gestionarea furiei, însă nu a știut cum să se apere de cea a Loredanei, tânăra care i-a devenit călău.

ADVERTISEMENT

Joi, pe data de 10 august 2023, Alina a fost condusă pe ultimul drum în localitatea natală din județul Vaslui. Tot satul a plâns-o pe copila al cărui destin a fost curmat brusc. Nu a mai apucat să îmbrace rochia de mireasă, așa cum visa. În schimb, a purtat-o în sicriu.

„Un erou care s-a stins”

În timp ce la Oșești un sobor de șase preoți oficia slujba, după cum scrie Antena 3 CNN, și Mangalia plângea. Banca din parc, sub care trupul neînsuflețit al fetei a zăcut preț de câteva ore, până să fie descoperit, s-a umplut de lumânări.

ADVERTISEMENT

Oameni care nu au cunoscut-o pe Alina, au vrut să-i aducă un ultim omagiu și, pe lângă flori și candele, un mesaj sfâșietor a fost scris pe o coală A4. Nimeni nu înțelege de ce Loredana a trebuit să-și ucidă prietena.

crima Mangalia bancă mesaj parc Alina mesaj candele flori
Mesajul sfâșietor lăsat pe banca din Mangalia sub care a zăcut trupul Alinei.

„Un erou care s-a stins. Ai murit la 18 ani. Te iubim. Poate Domnul să te iubească mult de tot. Nu te vom uita”, este o parte din mesajul scris și lăsat de cineva pe banca din Mangalia, în ziua în care Alina a fost înmormântată. 

ADVERTISEMENT

Loredana a recunoscut că a ucis-o pe Alina

Între timp, anchetatorii au scos de la Loredana declarații șocante. Tânăra și-a recunoscut întreaga vină, dar nu a spus și ce a determinat-o să-i ia viața prietenei sale din copilărie. Din închisoare, i-a spus mamei sale că își regretă fapta.

„În camera noastră aveam un cuțit de bucătărie pentru a-l folosi la prepararea hranei. Într-un moment de furie, întrucât Elena îmi răspundea evaziv. Am început să tremur, am luat cuțitul care era pe un raft şi inițial am ezitat însă după aceea am înjunghiat-o în gât. Menționez că Elena nu dormea, însă stătea întinsă în pat cu ochii închiși și față către perete.

Menționez că eu nu am vrut să o omor. Însă am avut un moment în care mi-am pierdut firea și am săvârșit această faptă. După ce am înjunghiat-o, Elenei îi curgea sânge din gură şi din rana făcută cu cuțitul. Horcăia, motiv pentru care am încercat să îi pun mână la gură să nu se audă în celelalte camere”, a povestit tânăra acuzată pentru crima din Mangalia.

ADVERTISEMENT
Bărbatul al cărui braț a fost găsit în râul Dâmbovița era condamnat pentru...
Bărbatul al cărui braț a fost găsit în râul Dâmbovița era condamnat pentru crimă. Nimeni nu i-a reclamat dispariţia
A făcut show înaintea luptei, însă nimeni nu se gândea la ce avea...
A făcut show înaintea luptei, însă nimeni nu se gândea la ce avea să se întâmple în ring! FOTO La final, era de nerecunoscut
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Imagini uluitoare la CFR Cluj – FCSB! Un gest caritabil, transformat într-o ironie...
Imagini uluitoare la CFR Cluj – FCSB! Un gest caritabil, transformat într-o ironie devastatoare la adresa jucătorilor lui Becali
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai...
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai aștepta să fie incluse
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
S-A AFLAT ADEVĂRUL! Cine i-a convins pe austrieci să ne lase în SHENGEN
S-A AFLAT ADEVĂRUL! Cine i-a convins pe austrieci să ne lase în SHENGEN
Daciana Sârbu, probleme după adopția fiicei ei. Cum a reușit să le depășească
Daciana Sârbu, probleme după adopția fiicei ei. Cum a reușit să le depășească
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Viața marcată de abuzuri și mariaje dezastruoase a actriței care te-a cucerit. Bărbatul...
Viața marcată de abuzuri și mariaje dezastruoase a actriței care te-a cucerit. Bărbatul celebru pe care l-a considerat iubirea vieții ei
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
Secretul cele mai delicioase piftii a fost împărtășit de Jamila: „Din acest motiv...
Secretul cele mai delicioase piftii a fost împărtășit de Jamila: „Din acest motiv nu ne iese”. Trucul de care trebuie să ții cont
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română