Life

Cum arată Luana Ibacka acum și cu ce se ocupă. Fosta nevastă a lui Cabral sfidează trecerea timpului

02.01.2021 | 15:08
Cum arata Luana Ibacka acum si cu ce se ocupa Fosta nevasta a lui Cabral sfideaza trecerea timpului
Cabral și Luana Ibacka au fost căsătoriți timp de 5 ani, între 2000 și 2005. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Luana Ibacka, fosta nevastă a lui Cabral, a ieșit de ceva vreme de sub lumina reflectoarelor și își vede liniștită de viață. Fosta prezentatoare de televiziune, cunoscută pentru aparițiile sale la Acasă TV are un corp de invidiat, iar chipul ei este același după mai bine de 15 ani de când a devenit cunoscută.

Luana a găsit cu siguranță elixirul tinereții. Dacă e să ne uităm la videoclipurile și fotografiile pe care mama lui Inoke le postează pe contul personal de Instagram nu i-am da mai mult de 35 de ani, însă, în realitate, are, atenție, 54!

ADVERTISEMENT

E greu de crezut cum a reușit Luana să fenteze trecerea timpului, dar poate că o explicație vine tocmai din meseria ei, căci vedeta s-a reprofilat, iar principala preocupare acum este să aibă o viață cât mai sănătoasă, ajutându-i pe ceilalți să arate ca ea.

Luana Ibacka este life coach și dansatoare de tango

Luana este life coach și body coach și a deprins în ultimii ani tainele trăirii în armonie cu propriul ei corp, iar pe lângă asta s-a apucat serios și de dansat, fiind extrem de pasionată de tangoul argentinian.

ADVERTISEMENT

Pe pagina ei de Instagram, fosta nevastă a lui Cabral postează aproape zilnic fotografii și filmulețe cu ea, iar de Anul Nou a încins o horă cum numai ea și prietenii ei știu.

luana ibacka
Luana Ibacka arată demențial la cei 54 de ani ai săi. Foto: Instagram

A divorțat de Cabral după doar 5 ani de măritiș

Blondina în vârstă de 54 de ani are și un site unde le face tot felul de recomandări de stil de viață urmăritorilor ei, abordând chestiunile spirituale ale vieții și tehnicile ayurvedice. Are și un blog pe care scrie destul de des despre cum ar trebui să își trăiască oamenii viața pentru a fi mulțumiți în pielea lor.

ADVERTISEMENT

Luana Ibacka a divorțat de Cabral în anul 2005, după doar cinci ani de căsnicie, iar această despărțire a lăsat o amprentă dureroasă în sufletul ei, mai ales că cei doi au împreună o fată, pe Inoke, care de curând a devenit majoră.

Poate că tocmai acest divorț a fost dușul rece de care Luana avea nevoie pentru ca peste ani să se cunoască mai bine și să îi poate ajuta pe cei care se simt pierduți, care au pierdut contactul cu propriul echilibru interior.

ADVERTISEMENT

 

Tags: