Life

Cum arată Luana Ibacka la 55 de ani. Fosta soție a lui Cabral are o siluetă impecabilă

Luana Ibacka arată impecabil la 55 de ani. Fosta soție a lui Cabral are o siluetă de invidiat și nu s-a schimbat foarte mult în ultimii ani.
17.11.2022 | 19:57
Cum arata Luana Ibacka la 55 de ani Fosta sotie a lui Cabral are o silueta impecabila
Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Luana Ibacka are 55 de ani, dar arată la fel de bine ca la începutul anilor 2000. Fosta soție a lui Cabral trăiește sănătos și are o siluetă impecabilă.

Cum arată Luana Ibacka la 55 de ani

Fosta parteneră de viață a lui Cabral, care i-a dăruit prezentatorului TV o fiică, Inoke, în vârstă de 20 de ani, a surprins pe toată lumea după ce a postat o imagine cu silueta ei.

ADVERTISEMENT

La 55 de ani, Luana Ibacka arată la fel ca acum 20 de ani. Aceasta a postat un colaj pe rețelele sociale pentru a le arăta internauților că aspectul ei fizic a rămas același.

În stânga, fosta lui Cabral a postat o fotografie din 2002, iar în dreapta una de anul aceasta.

Blondina a ținut să precizeze că nu a avut niciodată probleme cu greutatea și că nici nu încearcă să promoveze metode pentru slăbit.

ADVERTISEMENT

Luana Ibacka este de părere că oamenii ar trebui să-și aleagă pe cineva stabil fizic și emoțional, care a trăit sănătos și care este calificat să dea sfaturi de slăbit.

“Oameni buni, observ îndârjirea persoanelor plinuțe care au slăbit de a vinde cărți, metode proprii, tehnici de slăbit, etc. Observ că există și nutriționiști/e plinuțe care țin cursuri și seminarii online pe teme de – kg.

ADVERTISEMENT

Eu nu vând nimic, nici grasă n-am fost, însă dacă aș vrea să slăbesc, aș alege un personaj stabil fizic și emoțional, cu istoric în medicină sau sport, care n-a fost gras, distrus și și-a dat cu reveneală când să dea colțul.

Valabil și pentru psiho, terapeuți și tot felul, care, tot loviți în iubire, sentimente sau boli grave, au găsit de cuviință să transforme propria experiență în business.”, a scris Luana Ibacka pe Facebook., în dreptul imaginii.

ADVERTISEMENT
Luana Ibacka
Luana Ibacka are o siluetă impecabilă la 55 de ani. Sursa foto: Facebook

Cum se menține în formă Luana Ibacka

Fosta soție a lui Cabral le-a explicat internauților cum reușește să arate atât de bine.

“Mă bucur de o viață fericită și o sănătate bună, fiind autodidactă și folosind corect profesiile mele de jurnalist și life trainer.

Iete că reușesc să trăiesc bine-mersi, fără să fi scris cărți, programe online și să-mi vând sufletul pentru popularitate.

Cred că azi trăiești bine dacă ești cumpătat, educat, conectat în mod real (nu virtual) la oameni și experiențe de bună și foarte bună calitate. Și, desigur, la Dumnezeu“, a mai scris Luana Ibacka pe pagina ei.

Blondina le-a dat și un sfat celor care vor să ducă o viață sănătoasă. Printre altele, Luana Ibacka i-a îndemnat pe internauți să facă mișcare și să mediteze.

“Post ușor, suplimentați cu vitamine și minerale, înotați, dansați, meditați, rugați-vă, zâmbiți, practicați exercițiu fizic.

Modelul suprem e unul singur. De neconfundat și de neratat.”, a încheiat ea.

Luana Ibacka este jurnalistă și fotograf de meserie, iar cei care o urmăresc sunt plăcut surprinși de faptul că reușește să se mențină în formă. În același timp, este și life coach și body coach, dar și dansatoare de tango argentinian.

Cabral Ibacka și prima lui soție au divorțat în 2005, după cinci ani de căsnicie.

ADVERTISEMENT
Tags: