Cum arată luxoasa casă a lui Viorel Cataramă. Locuiește în ea din 1992

Stefania Bacanu   
în Stiri mondene
15/05/2020, 21:49
Cum arată luxoasa casă a lui Viorel Cataramă. Locuiește în ea din 1992
Viorel Cataramă s-a dus în Piaţa Victoriilor la proteste: "Au restrâns libertăţile, au distrus afacerile". Sursa foto: universul.net

Viorel Catarmă trăiește într-o casă luxoasă la care mulți visează. Locuiește în ea de prin 1992, iar de șapte ani s-a mutat și Adina Alberts care, între timp, i-a devenit și soție.

Cum arată casa în care locuiește Viorel Cataramă

Afaceristul Viorel Cataramă și Adina Alberts locuiesc într-o casă asemănătoare unui muzeu, care te întâmpină cu o grădină superbă, cu multă verdeață și fântâni arteziene.

Casă, Viorel Cataramă
Cum arată casa lui Viorel Cataramă

Vila emană un aer de muzeu, grație pieselor speciale de mobilier din interior. Controversatul om de afaceri are o pasiune pentru trabucuri, de aceea, întreaga colecție este ordonată după arome într-o cutie de lemn de mahon, la loc de cinste, în camera de zi.

În același living măreț se află și o pianină, piesă destinată Adinei Alberts care obișnuiește să cânte deseori la celebrul instrument.

Că tot am menționat-o pe Adina Alberts, celebrul medic estetician, soția lui Viorel Cataramă, este modestă atunci când vorbește despre luxoasa vilă în care locuiește.

„Nu e chiar așa de mare. Există case mult mai mari, chiar și aici în București. E casa lui Viorel în care el a trăit de prin ’92, în care eu am venit în momentul în care am început să ne vedem și sunt deja 7 ani de când stau aici.

Am schimbat niște perdele, am schimbat carpetele, am reamenajat poate tablourile. (…) Dormitorul a suferit schimbări totale”, a spus Adina Alberts pentru „Acces Direct”.

Adina Alberts a plecat de acasă cu fetița

Viorel Cataramă a intrat din nou în atenția presei după ce a afirmat că dorește să se implice într-un experiment riscant și să se infecteze voluntar cu noul coronavirus.

Astfel că, încercând să-și protejeze copilul, Adina Alberts a plecat de acasă împreună cu fetița sa, dar va rămâne alături de soțul său de la distanță.

Închide ×