Life

Cum arată luxoasa casă a lui Viorel Cataramă. Locuiește în ea din 1992

15.05.2020 | 21:49
Cum arata luxoasa casa a lui Viorel Catarama Locuieste in ea din 1992
ADVERTISEMENT

Viorel Catarmă trăiește într-o casă luxoasă la care mulți visează. Locuiește în ea de prin 1992, iar de șapte ani s-a mutat și Adina Alberts care, între timp, i-a devenit și soție.

Cum arată casa în care locuiește Viorel Cataramă

A faceristul Viorel Cataramă și Adina Alberts locuiesc într-o casă asemănătoare unui muzeu, care te întâmpină cu o grădină superbă, cu multă verdeață și fântâni arteziene.

ADVERTISEMENT
Casă, Viorel Cataramă
Cum arată casa lui Viorel Cataramă

Vila emană un aer de muzeu, grație pieselor speciale de mobilier din interior. Controversatul om de afaceri are o pasiune pentru trabucuri, de aceea, întreaga colecție este ordonată după arome într-o cutie de lemn de mahon, la loc de cinste, în camera de zi.

În același living măreț se află și o pianină, piesă destinată Adinei Alberts care obișnuiește să cânte deseori la celebrul instrument.

ADVERTISEMENT

Că tot am menționat-o pe Adina Alberts, celebrul medic estetician, soția lui Viorel Cataramă, este modestă atunci când vorbește despre luxoasa vilă în care locuiește.

„Nu e chiar așa de mare. Există case mult mai mari, chiar și aici în București. E casa lui Viorel în care el a trăit de prin ’92, în care eu am venit în momentul în care am început să ne vedem și sunt deja 7 ani de când stau aici.

ADVERTISEMENT

Am schimbat niște perdele, am schimbat carpetele, am reamenajat poate tablourile. (…) Dormitorul a suferit schimbări totale”, a spus Adina Alberts pentru „Acces Direct”.

Adina Alberts a plecat de acasă cu fetița

Viorel Cataramă a intrat din nou în atenția presei după ce a afirmat că dorește să se implice într-un experiment riscant și să se infecteze voluntar cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Astfel că, încercând să-și protejeze copilul, Adina Alberts a plecat de acasă împreună cu fetița sa, dar va rămâne alături de soțul său de la distanță.

ADVERTISEMENT