Fotbal intern

Cum arăta Magaye Gueye în meciul de Cupă Dinamo – FCSB, în care a fost prins dopat. Foto exclusiv

09.03.2021 | 19:08
Cum arata Magaye Gueye in meciul de Cupa Dinamo  FCSB in care a fost prins dopat Foto exclusiv
ADVERTISEMENT

Magaye Gueye a fost prins dopat în urma testului efectuat la meciul din Cupă împotriva celor de la FCSB, ceea ce ar putea crea un nou scandal-bombă în Ștefan cel Mare.

FANATIK a „detonat” în exclusivitate bomba și a anunțat faptul că atacantul lui Dinamo a fost prins dopat, după ce Astra Giurgiu a avut aceeași problemă cu alți trei fotbaliști, care ar putea fi suspendați ani buni.

ADVERTISEMENT

Se pare că ANAD a notificat deja LPF, FRF, MTS şi COSR, iar instituția va organiza o anchetă la fel ca în cazul precedent. Suporterii lui Dinamo pur și simplu au înnebunit și își facă griji că echipa lor de suflet ar putea pierde meciul la „masa verde”.

Foto exclusiv FANATIK: Cum arăta Magaye Gueye în meciul din Cupă între Dinamo și FCSB

FANATIK a realizat o fotografie la meciul din Cupa României, în care l-a surprins pe atacantul lui Dinamo, Magaye Gueye, în prima repriză a meciului, iar la pauză a fost înlocuit cu Jonathan Morsay. Atacantul francez a fost chemat la finalul acestei partide a fost selectat pentru controlul antidoping.

ADVERTISEMENT

Culmea, Dinamo a fost cea care înainte de partida din campionat cu FCSB a cerut teste antidoping pentru cei de la FCSB, ceea ce i-a înfuriat pe roș-albaștri.

Magaye Gueye in meciul din Cupa Romaniei contra FCSB
Cum arata Magaye Gueye in meciul de Cupa Dinamo – FCSB in care a fost prins dopat. Foto exclusiv

În mod ironic, la finalul partidei din Cupa României, ANAD a cerut din proprie inițiativă teste antidoping. Astfel, câte trei jucători de la Dinamo și FCSB au fost testați.

ADVERTISEMENT

“Acum s-au luat Tănase, Coman și Nedelcu de la FCSB, de la Dinamo au fost luaţi Fabbrini, Filip și Gueye”, a declarat Cristi Balaj la finalul meciului.

Magaye Gueye a fost prins dopat. Dinamo a cerut control antidoping înainte de meciul cu FCSB

Se pare că atacantul dinamovist a fost depistat pozitiv cu cocaină, iar fotbalistul nu ar fi la prima abatere la Dinamo, unde a mai creat un scandal-monstru. În mandatul lui Cosmin Contra, Gueye a refuzat să joace, acuzând o stare depresivă, cauzată de ceea ce se întâmpla la club și în viața personală. Ba, mai mult, câteva luni mai târziu, a fost surprins în ipostaze incedente, alături de două fotomodele.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele două bombe sexy era Laurette, iar acesta a fost surprins alături fotomodel într-un jacuzzi, în timp ce se filma și îi înjura pe cei de la Dinamo: „Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p*** de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro… Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p***! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”. Culmea, fotbalistul francez a fost iertat de antrenorul Jerry Gane.

Dinamo a înaintat o cerere către ANAD înaintea meciului cu FCSB din Casa Pariurilor Liga 1, așa cum Radio Dinamo 1948 anunța printr-un comunicat. Pentru „câinii” nu a fost ceva ieșit din comun, după ce au mai cerut asta de mai multe ori împotriva rivalilor, mai ales în perioada în care acolo se aflau la Thomas Neubert și Laurențiu Reghecampf: „Nu este prima dată când se solicită control antidoping la meciurile contra celor de la Fcsb, în trecut existând numeroase controverse publice privind modul în care preparatorii fizici ai celor de la FCSB au pregătit meciurile”, se arăta în anunțul făcut de Radio Dinamo 1948.

  • 1 – 0 a fost rezultatul meciului din Cupă cu FCSB
  • 45 de minute a jucat atunci Magaye Gueye
ADVERTISEMENT