Life

Cum arată Magda Pălimariu la o lună după ce a născut. Prezentatoarea i-a uimit pe toți

Cât a slăbit Magda Pălimariu la o lună după ce a devenit mamă de băiat. Cum arată prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV.
04.10.2022 | 19:37
Cum arata Magda Palimariu la o luna dupa ce a nascut Prezentatoarea ia uimit pe toti
Cât a slăbit Magda Pălimariu la o lună după ce a devenit mamă. Cum arată vedeta de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată acum vedeta postului din Pache Protopopescu la o lună după ce a născut un băiețel perfect sănătos, în Norvegia, acolo unde s-a stabilit în urmă cu numai câteva luni. Prezentatoarea i-a uimit pe toți.

Cât a slăbit Magda Pălimariu la o lună după ce a devenit mamă. Cum arată vedeta de la Pro TV

Magda Pălimariu a devenit pentru prima oară mamă pe 24 august 2022, iar de atunci și până acum și-a revenit la forma fizică de dinainte de sarcină. Frumoasa șatenă arată incredibil de bine la vârsta de 43 de ani.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată cu o ținută sport complet neagră, formată dintr-o bluză și o pereche de colanți foarte mulați, prezentatoarea a atras toate privirile la ieșirea cu fiul său în natură. Vedeta s-a bucurat de timpul frumos și de soare.

Echipamentul nu a fost ales întâmplător, ci cu mare atenție fiind unul care i-a fost de mare ajutor brunetei în ultima lună. Magda Pălimariu a slăbit considerabil datorită centurii din talie pe care o poartă mereu când pleacă de acasă.

ADVERTISEMENT

„O bucurie să ies cu băiețelul meu la plimbare, mai ales când prind zile cu soare. Fac și multă mișcare, iar dacă vă întrebați ce e cu echipamentul pe care îl port să știți că nu e întâmplător.

Mă ajută să dau jos kilogramele pe care le-am «dobândit» în perioada sarcinii sau măcar o parte”, este mesajul transmis de jurnalistă pe contul de Instagram, în dreptul unor imagini cu fiul său.

ADVERTISEMENT
Magda Pălimariu și fiul său
Magda Pălimariu și fiul său. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Magda Pălimariu, activă în timpul sarcinii

Magda Pălimariu nu a luat foarte multe kilograme în plus în timpul sarcinii pentru că a fost activă, deși nu a mai făcut sport. Plimbările lungi pe jos i-au prins foarte bine prezentatoarei de la Pro TV înainte de naștere.

A încercat să nu țină un anumit regim alimentar și chiar și-a satisfăcut toate poftele în cursul celor 9 luni de sarcină.

ADVERTISEMENT

În plus, frumoasa șatenă a ținut cont de alimentele care i-au fost permise de medic, dar și cele nepermise.

ADVERTISEMENT