Life

Cum arată mama lui Cătălin Moroșanu. Angelica îl susține la Survivor România cu mare entuziasm!

04.02.2021 | 13:16
Cum arata mama lui Catalin Morosanu Angelica il sustine la Survivor Romania cu mare entuziasm
Cătălin Moroșanu, unul din cei mai buni concurenți de la Survivor România 2021. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu are parte de un mare susținător în competiția de la Survivor România: este vorba despre mama lui, Angelica, o doamnă pe care publicul a putut-o vedea la televizor în urmă cu ceva timp, dar care preferă să rămână în umbra fiului ei.

Mama lui Moroșanu este destul de cochetă, iar cei care îi văd împreună n-ar zice niciodată că sunt mamă și fiu, căci femeia arată foarte bine.

ADVERTISEMENT

Angelica a fost alături de fiul ei în toate competițiile sportive și l-a susținut cu inima cât un purice, însă Moartea din Carpați a reușit să o facă de fiecare dată mândră pe cea care i-a dat viață.

Mama lui Cătălin Moroșanu a participat în 2015 la Next star

Trecând peste luptele din ring, Angelica a devenit, cum nu se putea altfel, fana numărul unu al fiului ei în toate show-urile de televiziune în care a participat (deloc puține la număr), iar acum este ochi și urechi la tot ce se petrece în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Angelica (62 de ani) a apărut în cadrul emisiunii Next Star Family de la Antena în urmă cu mai bine de cinci ani alături de fiul ei, unde au cântat muzică populară pentru un caz umanitar.

„Fiul meu este un tip ambițios, bătăios, dar nu prea are tangență cu muzica populară. În seara asta încercăm să ne ajutăm reciproc, să iasă ceva frumos și sper să vă placă”, a mărturisit Angelica Moroșanu înainte de a intra pe scenă cu Cătălin.

ADVERTISEMENT
cătălin moroșanu
Cătălin Moroșanu, alături de mama lui, Angelica. Foto: Instagram

Și-ar fi dorit ca fiul ei să fie avocat

Chiar dacă acum este trup și suflet alături de fiul ei, indiferent în ce competiție ar participa, Angelica și-ar fi dorit o altă carieră pentru acesta.

Femeia a declarat la un moment dat că a vrut ca pruncul ei să fie avocat ori polițist, iar fratele lui Cătălin să fie pedagog.

ADVERTISEMENT

Angelica a știut cum să își crească băieții, căci tot ea a mărturisit că frații s-au înțeles foarte bine când au fost mici și nu s-au bătut niciodată, în ciuda faptului că Moro este acum un luptător de temut.

 

ADVERTISEMENT