Life

Cum arată, de fapt, mama lui Fuego. Cântărețul îi datorează succesul de astăzi: „Și-a pus viața în slujba mea”

Cum arată, de fapt, mama lui Fuego, Eugenia Surugiu. Cântărețul îi datorează succesul pe care îl are acum celei care i-a dat viață și care l-a susținut întotdeauna.
23.12.2021 | 17:21
Cum arata de fapt mama lui Fuego Cantaretul ii datoreaza succesul de astazi Sia pus viata in slujba mea
Cum arată mama lui Fuego. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mama lui Fuego nu obișnuiește să apară în lumina reflectoarelor, astfel că puțini știu cum arată cea care i-a dat viață îndrăgitului cântăreț.

Mai mult, unii au crezut, la un moment dat, că Irina Loghin este mama artistului. Cei doi artiști apar des pe scenă împreună.

ADVERTISEMENT

Eugenia Surugiu, în vârstă de 67 de ani, este adevărata mamă a interpretului melodiei „Împodobește, mamă, bradul”.

Cum arată mama lui Fuego

Fuego își iubește foarte mult mama și îi este recunoscător pentru tot ce are acum, însă Eugenia Surugiu apare foarte rar în viața publică.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii „Drag de România mea” a fost întotdeauna încurajat de mama lui, însă din spatele camerelor de filmat, pentru că este o fire discretă.

Recent, Fuego a postat o imagine alături de femeia care i-a dat viață și care l-a crescut, cu ocazia zilei sale de naștere. Artistul a postat și un mesaj emoționant în dreptul imaginii.

ADVERTISEMENT

Interpretul i-a mulțumit Eugeniei Surugiu pentru tot ce a făcut pentru el de-a lungul timpului și speră ca aceasta să-i fie alături cât mai mult timp.

„Azi este ziua mamei mele! Ce mare bucurie să o știu aproape de mine, sănătoasă, cu umorul la purtător și cu sensibilitatea ei! Nu-i sunt aproape fizic, dar sufletul meu e mereu în ochii ei, în glasul ei, în fiecare cuvânt, gând și gest!

ADVERTISEMENT

Mama și-a pus viața în slujba mea și eu sunt cea mai puternică realizare și satisfacție a ei! A sacrificat mult, a muncit pe brânci, m-a ambiționat și m-a educat de așa manieră încât să nu sufăr prea tare în viață! (…)

Îți mulțumesc, scumpă mamă, că ești și că sunt! Te iubesc! La mulți ani!”, a scris Paul Surugiu pe pagina sa de Facebook.

Fuego și mama lui
Fuego și mama lui, Eugenia Surugiu. Sursa foto: Facebook

Multă vreme s-a crezut că Irina Loghin este mama lui Fuego. Artistul a declarat, la un moment dat, că celebra interpretă de muzică populară este doar „mama adoptivă”, cea care l-a învățat să aprecieze folclorul românesc.

Cei doi au colaborat de multe ori și apar adesea împreună pe scenă, motiv pentru care oamenii au făcut această confuzie. Artistul a apreciat-o încă din copilărie pe renumita solistă și întotdeauna și-a dorit să lucreze alături de aceasta.

„De 15 ani, îmi este mamă adoptivă și omul care m-a învățat să prețuiesc mai mult folclorul nostru românesc.”, spunea Fuego despre Irina Loghin.

Fuego a lansat o melodie nouță de Crăciun

Înainte de Nașterea Domnului, Fuego a lansat o nouă melodie, „Ninge în Rai”, cu ocazia Crăciunului. Cântărețul a ales o locație inedită pentru filmarea videoclipului piesei.

În fiecare an, Paul Surugiu lansează o piesă de suflet de Crăciun, astfel că nici acum nu a încălcat această „tradiție”.

Interpretul a mers până în Siberia pentru a filma videoclipul noului său colind. În videoclip pot fi văzute ținute specifice rusești.

Piesa a fost compusă de Fuego, pe versurile poetului Adrian Artene. Artistul ar fi vrut să lanseze mai multe melodii de sărbători, însă nu a avut suficient timp.

„’Ninge în rai’ nu este un videoclip întâmplător. Videoclipul e filmat tocmai în Siberia, cu acele costume spectaculoase, rusești. Semnez muzica, iar versurile sunt scrise de poetul Adrian Artene.

Mă bucur pentru că videoclipul face vizualizări în perioada aceasta. Am scos puține proiecte de piață în această lună. Sunt doar două cântece de Crăciun, pentru că pur și simplu nu am avut timp.”, a declarat Fuego la Observator, la Antena 1.

ADVERTISEMENT