Life

Cum arată mama lui Ștefan Bănică Jr.. Artistul, detalii neștiute despre Sanda Vlad-Liteanu

Ștefan Bănică Jr. a oferit detalii neștiute despre mama lui, Sanda Vlad-Liteanu, în cadrul unui podcast. Iată cum arată femeia care i-a dat viață îndrăgitului cântăreț.
23.11.2021 | 10:21
Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre mama lui. Cum arată Sanda Vlad-Liteanu. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. a oferit detalii neștiute despre mama lui, Sanda Vlad-Liteanu, care l-a susținut întotdeauna.

Tatăl juratului de la X Factor s-a stins în 1995, iar amintirea sa a rămas vie în memoria românilor. Mama lui Ștefan Bănică Jr. a fost întotdeauna discretă, spre deosebire de fiul său.

ADVERTISEMENT

Cântărețul vorbește întotdeauna cu emoție despre mama lui, care îl sprijină mereu din umbră.

Cum arată mama lui Ștefan Bănică Jr., Sanda Vlad-Liteanu

Mama lui Ștefan Bănică Jr. nu este obișnuită cu lumina reflectoarelor și a preferat mereu să-și susțină familia din umbră.

ADVERTISEMENT

Cântărețul spune că cea care i-a dat viață a fost principalul său sprijin.

„Mama este sprijinul din umbră, pentru cei care mă priviți din afară. Pentru mine a fost sprijinul principal. Dragostea mea vizavi de mama nu trebuie s-o demonstrez nimănui.

Intimitatea mea vizavi de familia mea sau lucrurile extrem de personale pentru mine, care sunt ținute într-un fel în cutia lor, sunt sursa mea de energie unică.

ADVERTISEMENT

Dacă simt nevoia să le împart, le împart, dacă vrei să mi le smulgi, n-ai să reușești”, a declarat Ștefan Bănică Jr. în cadrul podcastului „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar.

Sanda Vlad-Liteanu a lucrat ca jurnalistă la o cunoscută publicație de știri din România. A evitat să apară prea des în spațiul public sau la emisiuni TV.

ADVERTISEMENT

În 2018, de ziua fiului ei, Sanda Vlad-Liteanu a oferit un interviu pentru Antena 1, unde a vorbit despre juratul de la X Factor. Fosta jurnalistă i-a spus, la momentul respectiv, cât de mândră este de el.

„Sper să-ţi fac o surpriză plăcută, mai ales că astăzi este ziua ta şi nu pot decât să te laud – ceea ce nu se întâmplă prea des. Glumesc!

Tu ştii cât de mândră sunt de tine, cum ar fi fost de altfel şi tatăl tău, ca fiu iubitor ce eşti şi pentru cariera frumoasă pe care ţi-ai construit-o singur prin muncă, talent şi perseverenţă şi astăzi eşti un artist iubit şi apreciat de toată lumea.

Înclinaţiile tale artistice s-au arătat foarte devreme”, spunea Sanda Vlad-Liteanu pentru Antena 1.

Ce a spus cântărețul despre tatăl său, Ștefan Bănică Senior

Ștefan Bănică Senior s-a stins din viață în 1995, iar fiul său vorbește întotdeauna cu drag despre părintele său, care a fost un adevărat model pentru el.

În plus, regretatul cântăreț și actor le oferea întotdeauna afecțiune copiilor, după cum a dezvăluit Ștefan Bănică Jr.

„Tata era un tip extrem de uman. Tata mă pupa și la 25 de ani, la fel cum mă pupa când era mic, de față cu toată lumea, adică fără nicio chestie și la fel nici eu nu aveam nicio treabă. Și eu, și fratele meu eram copiii lui și nu conta.

Era o distanță pe care ți-o impunea prin modul lui de a gândi. Eu am avut norocul că eram burete, adică luam ca tot ce prindeam, vedeam.

Mergeam cu el la repetiții, adică mă lua cu el, mă lăsa pe acolo și în memoria mea se adunau lucruri, am cunoscut o grămadă de oameni, artiști uriași, actori, cu care a avut plăcerea și onoarea să joc.

Eu fac tot ce ține de mine pentru a-i ține memoria vie pentru generațiile care urmează. Asta-i treaba mea vizavi de tata și nu neapărat ca fiu, ci ca coleg, pentru că merită cu prisosință”, a declarat Ștefan Bănică Jr pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT