Life

Cum arată mama lui Tavi Clonda. Mesajul emoționant publicat de soțul Gabrielei Cristea

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Cei doi se iubesc de ani buni și au o familie superbă.
26.01.2023 | 22:28
Cum arata mama lui Tavi Clonda Mesajul emotionant publicat de sotul Gabrielei Cristea
Cum arată mama lui Tavi Clonda. Sursă toto: Instagram/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe lângă Gabriela Cristea însă, în viața lui Tavi Clonda mai există o persoană specială, pe care artistul o iubește enorm.

Tavi Clonda, mesaj emoționant pentru mama sa, de ziua ei

Este vorba despre cea care i-a dat viață și la adresa căreia Tavi Clonda are doar cuvinte de laudă. Asta am putut vedea în cea mai recentă postare a acestuia.

ADVERTISEMENT

La fel ca și Gabriela Cristea, Tavi Clonda este extrem de activ pe rețelele de socializare. El își ține fanii la curent cu mai toate evenimentele importante din viața sa.

Așa s-a întâmplat și de această dată, când mama lui Tavi Clonda și-a serbat ziua de naștere. Artistul nu doar că a publicat mai multe imagini alături de cea care i-a dat viață, dar și un mesaj cât se poate de emoționant.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda s-a arătat mândru de familia pe care o are, dar și de modul în care mama sa l-a susținut. De asemenea, acesta i-a urat multă sănătate mamei sale și i-a mai transmis că o iubește enorm.

„La mulți ani, scumpă mamă! Să fii sănătoasă să te bucuri de copii, nepoți, de viață!

Suntem mândri de tine și îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi și pentru ce vei mai face! Te iubim până la cer”, a fost mesajul postat de Tavi Clonda pe contul său de socializare, în dreptul imaginii cu mama sa.

ADVERTISEMENT
Ce mesaj i-a transmis Tavi Clonda mamei sale de ziua ei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Ce mesaj i-a transmis Tavi Clonda mamei sale de ziua ei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Cum se descurcă Gabriela Cristea și Tavi Clonda de când au devenit părinți

Menționăm faptul că pentru Tavi Clonda și Gabriela Cristea, viața de părinți nu este deloc una ușoară.

La un moment dat, cei doi vorbeau despre aceste aspecte precizând că fac tot posibilul să mai aibă și timp în doi și de asemenea, să se concentreze și pe creșterea celor dou fetițe.

ADVERTISEMENT

Multe dintre aceste detalii s-au putut vedea chiar în emisiunea Mămici de pitici, când Tavi Clonda și Gabriela Cristea au fost filmați în timp ce își petreceau timpul în familie.

Chiar dacă nu e deloc ușor însă, satisfacția de la finalul zilei este cu siguranță a ambilor parteneri, iar asta putem vedea din postările pe care cei doi le fac constant, alături de cele două fiice. 

ADVERTISEMENT