Life

Cum arată mama Narcisei de la Chefi la Cuțite, concurenta care s-a căsătorit când avea doar 15 ani

Narcisa Birjaru este concurenta de la „Chefi la cuțite” care i-a impresionat pe jurații de la Antena 1. Concurenta care s-a măritat încă de la vârsta de 15 ani are o mamă la fel de frumoasă ca ea.
06.06.2021 | 15:28
Cum arata mama Narcisei de la Chefi la Cutite concurenta care sa casatorit cand avea doar 15 ani
ADVERTISEMENT

Participanta din echipa mov este foarte apropiată de familia sa, mărturisind în urmă cu ceva vreme că a ținut mereu cont de tradițiile țigănești, acesta fiind și motivul pentru care a ajuns în fața altarului imediat după școala generală.

Concurenta lui Cătălin Scărlătescu are o relație foarte bună și cu mama sa, căreia nu ezită să-i lase diferite mesaje pe rețelele de socializare. Narcisa Birjaru este, fără foarte poate, mândria celei care a adus-o pe lume în urmă cu 24 de ani.

ADVERTISEMENT

Cine este și cum arată mama Narcisei Birjaru de la Chefi la cuțite

„La mulți ani mama mea! La mulți ani tuturor femeilor?”, este mesajul lăsat de tânăra de la „Chefi la cuțite” cu ocazia Zilei Internaționale a femeii.

Tânăra de 24 de ani a făcut o impresie bună în emisiunea culinară de la Antena 1 încă din audiții, când a sensibilizat-o pe Gina Pistol cu povestea ei de viață. Nici bucătarii nu au trecut cu vederea pasiunea ei, familia având cu siguranță cuvinte de laudă pentru ea.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Narcisa Birjaru (@narcisabirjaru)

Cătălin Scărlătescu, mentorul ei de la Chefi la cuțite, este gata să o angajeze în restaurantul pe care urmează să-l deschidă. Concurenta l-a impresionat după ce a câștigat cel mai mare punctaj în urma unui duel în emisiunea culinară de la Antena 1.

„M-a convins. Eu o să-mi fac restaurant. Fata asta nu are cum să-mi lipsească mie din bucătărie. În ea simt cea mai mare luptă. Fata asta ar face orice să gătească superb, să câștige proba”, a spus celebrul chef.

ADVERTISEMENT

Și unde mai pui că nu este pentru prima oară când Narcisa Birjaru reușește să-i impresioneze pe cei trei jurați, tânăra mărturisind cât de importantă este pentru ea aprecierea lui Cătălin Scărlătescu.

Narcisa Birjaru a reușit să-și depășească limitele de când a ajuns în bucătăria de la Chefi la cuțite. Ea a reușit să învețe foarte multe lucruri, precizând că nu a fost nimeni până acum să-i arate tainele bucătăriei.

ADVERTISEMENT

„Înseamnă ceva foarte frumos că chef Cătălin are încredere în mine. Eu n-am învățat nimic de la nimeni, doar m-am uitat la cineva și am experimentat după el.

Nu am avut un om care să-mi spună «Uite, Narcisa, vreau să te învăț ceva». Am avut oameni care mi-au spus că nu știu să fac.

De aia sunt bucuroasă că aici mi-am depășit limitele”, a declarat concurenta din echipa mov în urmă cu aproape o lună, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT