Life

Cum arată mama prezentatorului Cătălin Măruță: ”Avem lucruri în comun”

18.05.2020 | 22:15
Cum arata mama prezentatorului Catalin Maruta Avem lucruri in comun
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță este mândru de femeia care i-a dat viață, în fiecare an postând în mediul online un mesaj de ziua de naștere a acesteia. Prezentatorul de la Pro TV și-a serbat mama duminică, 17 mai, ocazie cu care a publicat o imagine alături de femeia pe care a iubit-o din prima secundă.

Cătălin Măruță seamănă foarte mult cu mama sa. Ce a moștenit de la ea

Ziua de 17 mai este una importantă pentru prezentatorul Cătălin Măruță care o sărbătorește pe femeia care l-a adus pe această lume, mama sa.

ADVERTISEMENT

Soțul renumitei cântărețe Andra nu a omis această zi nici anul acesta, postând pe contul de Facebook un mesaj prin care-i urează mamei sale „La mulți ani!”.

„Cred că semănăm, dar dincolo de cum arătăm, avem lucruri în comun pe care ma mândresc că le-am învățat de la ea”, a scris vedeta pe pagina sa de socializare în dreptul imaginii în care apare alături de mama sa.

ADVERTISEMENT

Cred că semănăm, dar dincolo de cum arătăm, avem lucruri în comun pe care ma mândresc că le-am învățat de la ea. Să…

Posted by Catalin Maruta on Sunday, 17 May 2020

Prezentatorul a învățat foarte multe lucruri de la mama sa

Fotografia a strâns numeroase aprecieri și mesaje din partea fanilor care i-au urat femeii sănătate, gânduri bune și apreciere pentru modul în care l-a crescut pe soțul artistei, Cătălin.

Vedeta de la Pro TV se mândrește cu femeia care i-a dat viață și spune despre ea că este o persoană de la care a învățat multe lucruri bune.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Pro TV a transmis că de la mama sa a învățat să asculte, dar mai ales să se gândească la ce simt oamenii din jur.

„Să ascult, să ajut, să mă gândesc mereu la cum se simt cei din jurul meu. Mulțumesc, mama! La mulți ani!! Să fii sănătoasă și mereu zâmbitoare!❤️”, a mai scris vedeta în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cât despre ceea ce spune cântăreața despre soacra sa, Andra a declarat în trecut că mama soțului ei spune ceea ce gândește, este afectuoasă și îi plac foarte mult copiii.

 

ADVERTISEMENT