Life

Cum arată mama surorilor Odagiu de la Te cunosc de undeva. „Este foarte frumoasă”

Surorile Ana și Monica Odagiu au de ce să fie mândre. Cum arată mama celor două concurente ale emisiunii Te cunosc de undeva? De curând a fost ziua ei de naștere.
28.04.2022 | 17:19
Cum arata mama surorilor Odagiu de la Te cunosc de undeva Este foarte frumoasa
Ea este mama surorilor Odagiu de la Te cunosc de undeva. Foto: Facebook/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana și Monica Odagiu, surorile care vor face echipă în noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva, au avut de la cine să moștenească frumusețea. De curând, a fost ziua de naștere a mamei lor, prilej cu care Ana o publicat o fotografie în care apar toate trei.

Cum arată mama surorilor Ana și Monica Odagiu de la Te cunosc de undeva. Fanilor nu le-a venit să creadă

Ana și Monica Odagiu au acceptat provocarea Antena 1 și în curând ele vor putea fi urmărite în emisiunea Te cunosc de undeva. Ambele sunt artiste și au dezvăluit cu au moștenit pasiunea pentru muzică de la părinți.

ADVERTISEMENT

Tatăl celor două surori a fost chitaristul Gelu Odagiu. Acesta a decedat în anul 2014, iar Monica spunea într-un interviu că el a fost cel care însemnat toată muzica din viața ei.

În schimb, despre mama concurentelor Te cunosc de undeva nu se știu foarte multe lucruri și nu este prezentă în lumea mondenă.

ADVERTISEMENT
surorile odagiu te cunosc de undeva mamă
Așa arată mama surorilor Odagiu de la Te cunosc de undeva.
Foto: Facebook

Recent, a fost ziua ei, iar Ana Odagiu a publicat o imagine în mediul online. Prin intermediul acesteia, artista i-a urat „La mulți ani!” celei care i-a dat viață.

„Este foarte frumoasă”

În secțiunea de comentarii, cei care le îndrăgesc pe concurentele de la Te cunosc de undeva s-au grăbit să le transmită acestora felicitări. De asemenea, oamenii nu au putut trece cu vederea frumusețea mamei surorilor Odagiu.

ADVERTISEMENT
mama surori Odagiu Te cunosc de undeva
Mama surorilor Odagiu este destul de activă în mediul online.
Foto: Facebook

„Este foarte frumoasa mama voastră, și voi, bineînțeles!”, a scris cineva în secțiunea de comentarii.

Camelia, căci acesta este numele său, pare mai degrabă soră cu Ana și Monica Odagiu, lucru remarcat de fanii acestora. Oamenilor nu le-a venit să creadă că o au în față pe mama celor două artiste.

ADVERTISEMENT

„Care-i mama? Că nu mă prind! La mulți ani fericiți!”, „Frumoasa aia din mijloc este mama!? Să vă trăiască sănătoasă!” și „Trei surori frumoase! Sănătate și mii de dorințe împlinite, împreună cu ființele dragi!”, sunt doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor Anei Odagiu.

Ana și Monica Odagiu vor face echipă în sezonul cu numărul 17 al emisiunii Te cunosc de undeva, iar mama lor pare că le este deja cea mai mare susținătoare.

Pe contul său de Facebook, femeia distribuie clipurile de promovare ale show-ului, dar și alte imagini în care apar fiicele sale.

 

ADVERTISEMENT