News

Cum arăta Marcel Toader la ultima apariție la TV. VIDEO

03.08.2019 | 19:10
Cum arata Marcel Toader la ultima aparitie la TV VIDEO

Ultima apariție la TV a lui Marcel Toader a fost în emisiunea „Răi, da buni” de la Antena Stars, unde afaceristul care a murit astăzi, la vârsta de 56 de ani, a vorbit despre viața sa după 6 divorțuri. Afaceristul se întorsese în ultima vreme la munca de jos și nu îi era rușine să recunoască asta.

Marcel Toader se simțea identificat cu J. R. din Dallas

În ultima apariție TV, fostul jucător de rugby intrase în platoul de la Antena Stars pe muzica de la Dallas, serial cu care s-a simțit identificat din multe puncte de vedere, în special cu J.R. ( Vezi aici videoclipul). Acesta a spus că Boby era personajul pozitiv, iar el se simțea identificat cu personajul rău, asta pentru că așa i-a fost creată imaginea de media.

Bărbatul a spus că a revenit la meseria lui de suflet și că bronzul i se datorase muncii pe care o făcea. Era un om senin, extrem de mulțumit cu viața pe care o avea și nu avea niciun regret. A fost manager sunetist, tour-operator. A încercat mai multe meserii și chiar a câștigat bani frumoși din afacerile sale.

Marcel Toader a încetat din viață. Controversatul om de afaceri avea 56 de ani. Sursa foto: click.ro
Marcel Toader a încetat din viață. Controversatul om de afaceri avea 56 de ani. Sursa foto: click.ro

Ce a spus Marcel Toader în ultima apariție la TV

„Am revenit la meseria mea de suflet, lucrez sub soare, cu oamenii. Eu merg personal la lucrări cu fiul meu. Ne trezim la 5 dimineaţa, începem la 6. Am început cu recondiţionez piscine. Mă întreabă lumea când mă mai vede la televizor. Când negociez contractul merg aranjat, în rest merg în tricou şi pantaloni scurţi. Nu mi-e frică de muncă fizică”, declarase Marcel Toader în ultima sa apariție la TV.

Marcel Toader a devenit cunoscut în peisajul monden în special datorită relațiilor sale cu unele din cele mai frumoase femei din România: Maria Constantin, Anamaria Ferencz și Gabriela Cristea.

 

Tags: