Life

Cum arăta Marcela Fota înainte de operații estetice. Se văd diferențele?

Cât de schimbată e Marcela Fota după intervențiile suferite? Artista în vârstă de 45 de ani nu a ascuns nicio operație estetică.
15.11.2022 | 19:32
Cum arata Marcela Fota inainte de operatii estetice Se vad diferentele
Cât de schimbată e Marcela Fota după intervențiile suferite. Artista nu a ascuns nicio operație. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arăta cântăreața de muzică populară din Oltenia înainte de operații estetice. Se văd diferențele? Vedeta păstrează la loc de cinste imaginile din perioada în care nu ajunsese pe mâinile doctorilor esteticieni.

Cât de schimbată e Marcela Fota după intervențiile suferite. Artista nu a ascuns nicio operație

Marcela Fota pune foarte mare preț pe felul în care arată și pe imaginea pe care o afișează. Acesta este motivul pentru care blondina a recurs la intervenții chirurgicale pentru îmbunătățiri, în special la nivelul feței.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară are un ten luminos și cu foarte puține riduri, semn că a făcut modificări din acest punct de vedere. În plus, vedeta și-a mărit buzele progresiv de-a lungul anilor, însă nu a exagerat absolut deloc.

Nu se ferește și nu ascunde imaginile din perioada în care nu avea nicio operație estetică. Artista este foarte asumată, schimbările suferite nefiind unele care să o facă de nerecunoscut. Diferențele dintre înainte și acum nu sunt uriașe.

ADVERTISEMENT

Aceste schimbări o fac pe Marcela Fota să strălucească la fiecare apariție pe scenă sau la evenimente mondene. De asemenea, intervențiile o fac să pară mai tânără, dovadă că se iubește cu un om de afaceri mai mic.

Marcela Fota
Marcela Fota, imagini înainte de operații estetice. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Marcela Fota, poveste de dragoste cu un tânăr de 22 de ani

Marcela Fota și-a refăcut viața sentimentală după ce a rămas văduvă în 2020. Frumoasa cântăreață de muzică populară nu ascunde faptul că trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr om de afaceri din Craiova.

ADVERTISEMENT

Renumita interpretă este mai îndrăgostită ca niciodată și este răsfățată constant de Alex Tudose, partenerul de viață care este mai mic cu 23 de ani. Vedeta nu vede diferența ca un impediment în relația de iubire.

„Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu. Indiferent de ce aș face eu în această viață nu las să îl afecteze pe el sub nicio formă”, a spus artista, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Actualul partener de viață a fost acceptat și de fiul Marcelei Fota. Adolescentul de 13 ani îi pune foarte multe întrebări mamei sale, mai ales că a început perioada în care este interesat de fete.

ADVERTISEMENT