Life

Cum arăta Margherita în copilărie. Viorica de la Clejani, imagini de colecție cu fiica sa. Ce mesaj i-a transmis de ziua ei

Viorica de la Clejani a postat de ziua fiicei ei o fotografie de pe vremea când Margherita avea doar câțiva anișori.
06.08.2021 | 14:54
Cum arata Margherita in copilarie Viorica de la Clejani imagini de colectie cu fiica sa Ce mesaj ia transmis de ziua ei
Cum arăta Margherita în copilărie. Viorica de la Clejani, imagini de colecție cu fiica sa. Ce mesaj i-a transmis de ziua ei. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Margherita a împlinit 29 de ani. Cu această ocazie Viorica de la Clejani i-a transmis un mesaj emoționant și a postat o fotografie de când tânăra avea doar câțiva anișori.

Margherita se antrenează din greu pentru emisiunea Splash! Vedete la apă și a postat mai multe imagini pentru a le arăta fanilor cum se descurcă.

ADVERTISEMENT

Cum arăta Margherita în copilărie. Viorica de la Clejani, imagini de colecție cu fiica sa. Ce mesaj i-a transmis de ziua ei

Sărbătoare în familia Clejanilor. Margherita a împlinit astăzi, 6 august, vârsta de 29 de ani. Mama ei, Viorica de la Clejani a ținut să afle toată lumea acest lucru și i-a transmis un mesaj pe contul de socializare la miezul nopții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de VIORICA DE LA CLEJANI (@vioricadelaclejani_)


“La mulți ani, fata mea❤️❤️❤️ Dumnezeu să te binecuvânteze!”, a scris Viorica de la Clejani.

ADVERTISEMENT

Mesajul a însoțit o fotografie din copilăria tinerei, de pe vremea când aceasta avea doar câțiva ani. Imediat fanii au început și ei să-i scrie mesaje blondinei.

De-a lungul timpului Margheritei și-a supărat de destule ori părinții, dar aceștia i-au fost mereu alături și au ajutat-o.

ADVERTISEMENT

Cum a apărut Margherita la bazin

Margherita este concurentă în emisiunea Splash! Vedete la apă, care va începe pe 13 august, la Antena 1. Concurenții au început deja pregătirile la bazinul din Bacău, acolo unde au loc filmările. Ultima apariție a tinerei i-a luat însă prin surprindere pe toți. Aceasta și-a etalat formele într-un costum cu totul special.

De departe aceasta pare că este îmbrăcată într-un costum negru de baie cât se poate de normal, de la apropiere lucrurile se schimbă. Din fotografiile postate se poate vede foarte clar că  Margherita este mai mult dezbrăcată. Aceasta a postat un filmuleț și pe contul de socializare pentru a le arăta și fanilor cât de bine arată.

ADVERTISEMENT

Într-un alt filmuleț făcut tot la bazin, aceasta apare într-un alt costum negru, care îi acoperea ceva mai mult formele. Tânăra nu a renunțat însă la tocuri și portjartiere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Margherita (@margherita_morningstar)

“Ești o apariție, fata mea”, i-a strigat imediat cineva de pe margine.

DJ Harra, Alina Pușcaș, Otilia Bilionera, Natalia Duminică, Cristi Pulhac, Radu Itu, Cătălin Cazacu sau Giani Kiriță sunt printre vedetele care vor participa la emisiunea difuzată de Antena 1.

ADVERTISEMENT