News

Cum arată Maria, moștenitoarea imperiului construit de Gigi Becali! Primele imagini cu nepoata patronului FCSB

25.07.2020 | 16:00
Primele imagini cu Maria, moștenitoarea imperiului construit de Gigi Becali! Sursa foto - prosport.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă cum arată Maria, moștenitoarea imperiului construit de Gigi Becali! Nepoata finanțatorului FCSB a fost surprinsă pe plajă alături de părinții ei.

De altfel, mai mulţi membri ai familiei Becali sunt în aceste zile pe litoralul românesc, conform Pro Sport. Jurnaliştii i-au fotografiat pe aceştia pe plaja Caelia.

ADVERTISEMENT

De remarcat că această porţiune este deţinută de fostul internaţional Ciprian Marica. Teodora, Mihai și Alexandra au ocupat două șezlonguri, sub umbrelă, și s-au asigurat că distanțarea socială, cauzată de pandemia COVID-19, este respectată.

Primele imagini cu Maria, moștenitoarea imperiului construit de Gigi Becali!

Micuţa Maria, nepoata lui Gigi Becali a petrecut mult timp în braţele mătuşii. Alexandra s-a asigurat că aceasta are parte de tot confortul din lume.

ADVERTISEMENT

La fel de grijuliu s-a dovedit a fi în trecut și patronul FCSB. Gigi Becali a declarat că până acum şi-a văzut nepoata doar de două ori şi numai de la distanţă, de teama coronavirusului.

Vă readucem aminte că finanțatorul roș albaștrilor a devenit bunic la mijlocul lunii iunie, atunci când fiica sa cea mare, Teodora, a adus pe lume o fetiţă.

ADVERTISEMENT

„Mie nu mi-e frică. Am văzut-o de două ori şi de la distanţă. E Covidul ăsta. Mă refer la copil. Mă îmbolnăvesc eu şi toată familia, dar copilul îl protejez.

Noi, oamenii mari, ne îmbolnăvim! Două-trei perfuzii, vitamina C, zinc şi gata“, a comentat Gigi Becali, în stilul caracteristic.

ADVERTISEMENT

Fata cea mare a patronului FCSB s-a căsătorit la finalul anului 2019. Teodora Becali l-a ales de soț pe Mihai Mincu, un tânăr ale cărui afaceri merg de minune.

 

ADVERTISEMENT
Tags: