Life

Cum arată Mariana Ionescu Căpitănescu în costum de baie. Cântăreața în vârstă de 53 de ani face yoga

Mariana Ionescu Căpitănescu are 53 de ani însă nu își arată deloc vârsta. Celebra artistă arată impecabil, chiar și în costum de baie.
08.11.2022 | 12:27
Cum arata Mariana Ionescu Capitanescu in costum de baie Cantareata in varsta de 53 de ani face yoga
Mariana Ionescu Căpitănescu arată impecabil la vârsta de 53 de ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mariana Ionescu Căpitănescu mai are și o altă pasiune pe lângă muzică. Artista iubește sportul și de asemenea este o adeptă a unul stil de viață cât se poate de sănătos.

Mariana Ionescu Căpitănescu, impecabilă la cei 53 de ani ai săi

De trei ani de zile, Mariana Ionescu Căpitănescu face și yoga, iar acest lucru se observă deja, dacă stăm să ne uităm la cea mai recentă fotografie postată de vedetă, în costum de baie.

ADVERTISEMENT

Chiar ea povestea la un moment dat că yoga nu este doar despre mișcare, ci și despre nutriție, dar și despre psihologice. Drept urmare, la fiecare oră, artista mai învață ceva nou.

Constant, merge la alergat, se plimbă în aer liber și evident nu uită nici de orele de yoga. Cântăreața susține că a găsit un echilibru între relaxare și o stare de bine și se simte excelent.

ADVERTISEMENT

”Îmbin practica yoga cu mersul pe jos, plimbarea în parc aproape zilnică, atât cât îmi permite timpul. De la o vârstă trebuie să ai mai multă grijă ce mănânci și prin abstinență reușesc să mă mențin și cu greutatea cât de cât la linia de plutire”, a dezvăluit artista, pentru click.ro.

Cum arată Mariana Ionescu Căpitănescu la 53 de ani, în consum de baie. Sursă foto: Instagram
Cum arată Mariana Ionescu Căpitănescu la 53 de ani, în consum de baie. Sursă foto: Instagram

 

Mariana Ionescu Căpitănescu este foarte atentă la alimentație

Și nu doar yoga este cea care o ajută să se mențină în formă. Mariana Ionescu Căpitănescu a mai povestit pentru sursa citată că mai toată mâncarea pe care o consumă este gătită.

ADVERTISEMENT

Ocolește pe cât poate toate produsele procesate și de asemenea, are grijă ca fiecare produs, carne sau ouă să fie procurate din surse cât mai sigure.

Un alt secret care o ajută să aibă o siluetă demnă de invidiat este faptul că artista nu mănâncă niciodată seara, iar această regulă este una sfântă pentru ea.

ADVERTISEMENT

”Nu mănânc seara dar nu pot să spun că asta este o obișnuință pe care nu o încalc niciodată. Mai sunt seri când mănânc, mai ies când sunt în deplasare dar eu seara nu mă așez la masă”, a mai povestit ea, pentru click.ro.

Mariana Ionescu Căpitănescu consideră că are o viață cât se pate de echilibrată, bazată pe anumite reguli, care, spune ea, nu sunt deloc dificil de respectat.

Menționăm că Mariana Ionescu Căpitănescu a fost una dintre cele mai afectate interprete după moartea lui Petrică Mîțu Stoian, cei doi având o relație deosebită.

ADVERTISEMENT
Tags: