Life

Cum arată Mario, fiul lui Mugur Ciuvică. Avem singurele imagini cu băiatul vedetei de la Antena 3

Mugur Ciuvică are doi copii de care este mândru, însă există foarte puține fotografii care să-l înfățișeze pe fiul său. Cine este băiatul vedetei de la Antena 3.
13.08.2022 | 10:01
Cum arata Mario fiul lui Mugur Ciuvica Avem singurele imagini cu baiatul vedetei de la Antena 3
Mugur Ciuvică de la Antena 3, mândru de fiul său. Cum arată Mario. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cum arată Mario, fiul fostului consilier prezidențial al președintelui Emil Constantinescu. Avem singurele imagini cu băiatul scriitorului în vârstă de 62 de ani. Adolescentul este pasionat de sporturile care se desfășoară pe apă.

Mugur Ciuvică de la Antena 3, mândru de fiul său. Cum arată Mario

Mugur Ciuvică este deseori invitat în emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, cu viața privată fiind extrem de discret. Are o relație sentimentală de peste 20 de ani cu o femeie cu care nu s-a căsătorit niciodată.

ADVERTISEMENT

Cei doi au împreună o fată și un băiat. Dacă despre Ana se cunosc câteva informații, nu același lucru se poate spune despre Mario, băiatul vedetei. Acesta este un adolescent foarte inteligent și cu note excelente la școală.

Fiul cunoscutului preşedinte al Grupului de Investigaţii Politice se comportă ireproşabil în instituția de învățământ pe care o urmează, iar în timpul vacanțelor se bucură de timpul petrecut alături de cei dragi și de familie.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Mario Ciuvică este pasionat de sporturile de apă, vara fiind anotimpul său preferat. Acest lucru este demonstrat de imaginile distribuite în social media. Adolescentul este activ pe rețelele de socializare.

Mario, fiul lui Mugur Ciuvică
Mario, fiul lui Mugur Ciuvică. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

De ce nu s-a căsătorit Mugur Ciuvică cu partenera de viață

Mugur Ciuvică a dezvăluit în urmă cu ceva vreme că are o relație de lungă durată cu femeia care i-a dăruit doi copii, însă nu a ajuns la altar până la această vârstă. Vedeta de la Antena 3 lucrează alături de partenera sa.

ADVERTISEMENT

„Nu m-am căsătorit niciodată, deși sunt cu cineva de peste 20 de ani. Acum se cheamă parteneriat consensual. Nu avem acte, dar nici nu am simțit nevoia de acte. Au trecut 22 de ani de consensualitate. Ea este colegă cu mine la Grupul de Investigații Politice.

Lucrează cu noi. În ultima vreme, eu mă duc mai rar la birou. Anumite lucruri pot să le fac și de acasă, adică să stau tot timpul cu televizorul deschis, să citesc site-uri securiste și să scriu”, a declarat jurnalistul într-o emisiune, potrivit bzi.ro.

ADVERTISEMENT