Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ce mască poartă, de fapt, Kylian Mbappe în Olanda – Franța! UEFA i-a dat planurile peste cap atacantului. Foto

Kylian Mbappe este nevoit să joace cu mască la EURO 2024, după accidentarea la nas din meciul cu Austria. Cum arată noul accesoriu al căpitanului naționalei Franței.
21.06.2024 | 22:43
Ce masca poarta de fapt Kylian Mbappe in Olanda  Franta UEFA ia dat planurile peste cap atacantului Foto
Ce mască poartă Kylian Mbappe în Olanda - Franța. Atacantul a început meciul pe banca de rezerve. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a fost surprins cu o nouă mască la încălzirea premergătoare meciului Olanda – Franța, în etapa a doua din Grupa D de la EURO 2024. Căpitanul naționalei lui Didier Deschamps s-a ales cu o fractură de piramidă nazală după meciul de debut cu Austria (1-0). În primă fază, Kylian Mbappe a purtat o mască în culorile steagului Franței.

UPDATE: Ce mască poartă Kylian Mbappe în Olanda – Franța

În primă fază, francezii au anunțat că Mbappe nu va fi apt de joc pentru duelul cu Olanda de vineri seară. Căpitanul naționalei „Cocoșului Galic” și-a revenit miraculos și a fost trecut pe foaia de joc de Didier Deschamps. Totuși, noul star de la Real Madrid a rămas pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

La încălzire, Kylian Mbappe a fost surprins cu noul accesoriu. Atacantul de 25 de ani este obligat să poarte mască pe parcursul turneului, după accidentarea la nas de la primul meci cu Austria. În primă fază, Mbappe a purtat o mască în culorile steagului Franței, cu un cocoș pe ea.

UEFA nu i-a dat voie lui Kylian Mbappe să joace cu o astfel de mască în meciurile oficiale, iar atacantul Franței s-a reorientat. Mbappe a ales o mască simplă, neagră, asemănătoare cu cea a lui Victor Osimhen de la Napoli.

ADVERTISEMENT

Mască Mbappe

Cum arată masca pe care Kylian Mbappe este obligat să o poarte la EURO 2024!

Kylian Mbappe s-a accidentat grav în finalul meciului Austria – Franța, scor 0-1, în prima etapă din Grupa D de la EURO 2024, pe Merkur Spiel-Arena din Dusseldorf. Atacantul francez a lovit mingea cu capul, după care s-a oprit cu figura în omoplatul fundașului austriac Kevin Danso.

Starul lui Real Madrid s-a prăbușit pe gazon plin de sânge, fiind înlocuit la scurt timp. Imediat după meci, Mbappe a fost diagnosticat cu o fractură de piramidă nazală, iar medicii l-au sfătuit să poarte o mască de protecție pentru restul turneului.

ADVERTISEMENT

La antrenamentul oficial al Franței, premergător meciului cu Olanda, Kylian Mbappe a fost surprins cu noul accesoriu. Atacantul în vârstă de 25 de ani va evolua la turneul final cu o mască de protecție în culorile steagului Franței.

Val de glume după ce Kylian Mbappe a fost surprins la antrenament cu o mască de protecție

Fanii se așteptau ca Mbappe să primească o mască de protecție în modelul ”Țestoaselor Ninja”. În trecut, atacantul a fost tachinat de foștii coechipieri de la PSG că seamănă cu personajele din Ţestoasele Ninja, fiind poreclit Donatello.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Thiago Silva i-a făcut un cadou de Crăciun lui Kylian Mbappe o mască de țestoasă. Internauții au glumit pe seama atacantului francez, odată ce fotografia cu noua mască pe care o va purta la EURO 2024 a ajuns pe rețelele de socializare.

„Ați distrus oportunitatea perfectă”, „Masca asta e atât de urâtă”, „Au greșit culoarea”, au fost câteva dintre comentariile internauților. Mbappe a provocat autogolul din care Franța a câștigat la debut contra Austriei.

Kylian Mbappe, apt de joc pentru Olanda – Franța

Deși s-a scris inițial că Mbappe nu va fi apt de joc pentru Olanda – Franța, din cauza timpului de confecționare al noului accesoriu, dar și din cauza accidentării, Didier Deschamps a venit cu vești bune pentru fanii francezi. Selecționerul naționalei „Cocoșului Galic” a spus că sunt șanse mari ca Mbappe să fie pe foaia de joc cu Olanda, vineri, 21 iunie, ora 22:00.

”Pot confirma că Kylian Mbappe se simte mai bine și totul evoluează bine pentru a-l avea la dispoziție mâine. Totul se mișcă în direcția potrivită”, a spus Didier Deschamps.

Mbappe cu noua mască
Mbappe cu noua mască
ADVERTISEMENT
2,20 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” în meciul Olanda - Franța