Life

Cum arată maşina care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Proprietarul a adus-o la RAR

Cum arată maşina care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Proprietarul este un român care a cumpărat-o din Elveția și a adus-o la RAR.
28.04.2023 | 16:07
Cum arata masina care ia lasat pe toti cu gura cascata Proprietarul a aduso la RAR
Cum arată maşina care i-a lăsat uimți pe inspectorii RAR. Foto Colaj Fanatik / RAR Facebook
ADVERTISEMENT

Cum arată mașina pe care un român a dus-o la RAR. Acesta i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Este vorba despre o mașină produsă în ediție limitată.

Cum arată maşina care i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Mașina în cauză a ajuns la Registrul Auto Român din Vrancea și i-a uimit pe mulți, inclusiv pe inspectorii RAR. Este vorba despre un Renault 12 Sinpar, produs în 1974.

ADVERTISEMENT

Mașina a fost făcută celebră de RAR Vrancea, care a arătat și mai multe poze cu modelul care a venit la ei. Românul a cumpărat mașina din Elveția și a venit la RAR pentru eliberarea Cărții de Identitate a Vehiculului.

„De la distanță ar putea fi confundat ușor cu o Dacia 1300, dar maneta suplimentară de lângă schimbătorul de viteze și inscripția “4×4” spulberă iluzia optică: în fotografii este un Renault 12 Sinpar, fabricat în 1974”, a transmis Registrul Auto Român.

ADVERTISEMENT
Mașina Rar
Cum arată maşina făcută celebră de RAR. I-a lăsat pe toți cu gura căscată. Foto Colaj Fanatik / RAR Facebook

Mașina care i-a lăsat pe toți cu gura căscată, asemănătoare cu Dacia

De la distanță, inspectorii RAR spuneau că mașina seamănă cu o Dacia 1300. Dar „iluzia optică” în cauză este rapid spulberată de maneta de lângă schimbătorul de viteze. Un număr limitat de copii al acestui tip de mașină au fost create.

Dacă versiunea break a avut rezultate notabile în Raliul Côte d’Ivoire – Côte d’Azur, versiunea berlină a fost extrem de puțin cunoscută și fabricată într-un număr limitat.

ADVERTISEMENT

Iar unul dintre exemplare a fost cumpărat din Elveția de un român și adus la RAR Vrancea pentru eliberarea CIV”, a transmis Registrul Auto Român.


Proprietarul mașinii a recunoscut că aceasta nu a mai fost folosită de patru decenii. Chiar și așa, bărbatul spunea că vecinii săi se mirau de cum poate urca dealurile fără probleme această mașină.

ADVERTISEMENT

„Vânzătorul susține că automomobilul nu a mai fost folosit de aproape 40 de ani, dar își amintește că vecinii săi se mirau cum poate urca dealurile din localitate fără probleme, fără a ști ce se află sub caroseria mașinii”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT