Life

Cum arată meniul de Crăciun al prezentatoarei tv, Mirela Vaida. Vedeta de la Acces Direct a început deja pregătirile

Doar câteva zile ne mai despart de Crăciun, iar mai multe vedete tv au început deja pregătirile. Printre ele se numără și Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct.
22.12.2022 | 18:32
Cum arata meniul de Craciun al prezentatoarei tv Mirela Vaida Vedeta de la Acces Direct a inceput deja pregatirile
Ce meniu are Mirela Vaida la masa de Crăciun. Vedeta a început deja pregătirile. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Aceasta împarte cu urmăritorii cele mai importante momente din viața sa și așa a făcut și de această dată.

Cum arată meniul de Crăciun al Mirelei Vaida

Deși nu se simte prea grozav, fiind destul de răcită, Mirela Vaida a început deja să pună la punct preparatele de pe masa de Crăciun. Se pare că vedeta va avea un meniu cât se poate de bogat. De la sarmale, până la salată de boeuf, ciorbă, dar și desert.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm și că Mirela Vaida are câteva tradiții de Crăciun pe care le urmează cu strictețe, de la an la an.

Într-un clip video postat pe contul personal de socializare, prezentatoarea de la Acces Direct le-a dezvăluit fanilor săi că pregătește deja faimoasele sărmăluțe de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a surprins în imagini atât compoziția pe care o prepara, cât și restul ingredientelor pe care le folosește în rețeta sa pentru celebrele sarmale de Crăciun.

Prezentatoarea tv nu s-a ocupat însă doar de sarmale. Încă de la primele ore ale dimineții a pregătit și o ciorbiță de perișoare, însă treaba nu se oprește doar aici.

ADVERTISEMENT

”Nu știu eu sun sunteți voi la ora asta cu pregătirile pentru masa de Crăciun, dar eu de dimineață, deci eu sunt răcită cobză, m-am apucat de sarmale. (…)

Și tot de dimineață, ciorbița de perișoare este gata. O să vă arăt imediat ce bună e, am fiert-o de dimineață, am pus-o la rece”, le-a dezvăluit vedeta urmăritorilor săi.

ADVERTISEMENT

Rețeta Mirelei Vaida pentru sarmalele de Crăciun

Mirela Vaida a mai spus și că după ce va termina filmările la Acces Direct se va ocupa de salata de boeuf, de cozonac, dar și de ouăle umplute.

Referitor la modul de preparare, Mirela Vaida are grijă să respecte tradiția din Moldova, unde sarmalale sunt extrem de mari și sățioase.

De asemenea, aceasta are și câteva trucuri când vine vorba de preparatele de Crăciun.

”V-am zis că fac sarmale, dar la mine la Moldova se fac mari, să ai ce să mănânci, că dacă le faci două lingurițe, mai mult varza… pune frate carne, pune afumătură, ia uitați-vă, deja ma terminat primul rând în oală, iar acum mă apuc să pun, bineînțeles, un pic de cârnăcior printre ele, un pic de costiță afumată, un pic de slăninuță, cum îi place românului să mănânce, gras, afumat, cu multe condimente.

Abia aștept să vă arăt la final, sper să termin astăzi. Spor și vouă!”, a spus Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Amintim că vedeta i-a pus pe gânduri pe internauți după ce a lipsit subit de la Acces Direct în urmă cu doar câteva ediții.

Nici până acum nu s-a aflat concret ce s-a întâmplat cu vedeta la acel moment.

ADVERTISEMENT