Life

Cum arată Mioara Roman după ce a fost operată. Mama Oanei este de nerecunoscut

02.02.2021 | 16:53
Cum arata Mioara Roman dupa ce a fost operata Mama Oanei este de nerecunoscut
ADVERTISEMENT

Mioara Roman a fost operată recent, însă totul a decurs bine, după cum a menționat și Oana Roman pe contul de Instagram, unde i-a anunțat pe fani că o duce acasă pe cea care i-a dat viață. Femeia a fost internată timp de două săptămâni. 

Nu a fost deloc o perioadă ușoară pentru Oana Roman, după ce mama ei a suferit o intervenție chirurgicală. Acesteia i-a fost înlăturat colecistul, după ce a acuzat stări de rău mai multe zile.

ADVERTISEMENT

Panica a început la mijlocul lunii decembrie pentru fiica lui Petre Roman, după ce a dus-o prima dată pe mama ei la spital. Mioara Roman arată mult mai bine și poate fi dusă acasă în siguranță.

Cum arată Mioara Roman după ce a fost operată. Mama Oanei este de nerecunoscut

Oana Roman poate răsufla ușurată, acum că mama ei se simte mai bine. Vedeta a fost împreună cu sora ei, Catinca, să o aducă acasă pe cea care le-a dat viață, după ce i-a fost înlăturat colecistul de curând.

ADVERTISEMENT

Din fericire, operația a decurs bine și Mioara Roman este în afara oricărui pericol, iar acum poate petrece timp alături de cei dragi, după două săptămâni în care a fost spitalizată.

„Gata, dragilor, am plecat să o iau pe mama acasă și sunt foarte bucuroasă, pe lângă faptul că mă duc să o iau acasă, că astăzi e mai cald și nu e gerul ăla îngrozitor care ne-a înnebunit. Sunt 8 grade, e soare, e frumos, mă duc să o iau pe mama și apoi toată ziua o să am filmări pentru emisiunea ‘Mămici de Pitici, cu Lipici’ de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Filmăm de zor lucruri interesante și o să vă arăt și vouă (…) Gata, am luat-o pe mama și pentru că m-ați tot întrebat, uite-o și pe sora mea. Este cu noi. Și mama este în spate și suntem bine și mergem acasă”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, Mioara Roman, Catinca Roman
Oana Roman a dus-o acasă pe mama ei. Sursa foto: Instagram

Oana Roman, mărturisiri despre starea mamei sale

Mioara Roman are mai multe probleme de sănătate, iar de curând a fost dusă din nou la spital după ce i s-a făcut rău Oana Roman a mărturisit că îi este frică pentru mama ei și speră să fie bine pentru mult timp de acum încolo.

ADVERTISEMENT

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. 

Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește. Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus. 

Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?  Ea mereu îmi spune ‘Nu mai vreau să fiu o povară’ și oricât încerc să îi spun că nu e așa este prea deșteaptă.

Are un Parkinson foarte agresiv care nu o mai lasă să folosească o mână deloc și ea vrea să facă. Și ea încă este destul de independentă, insistă să se îmbrace, să îți pună de mâncare. Și pentru ea e foarte greu.

 Dar pentru mine e foarte greu pentru că nu te pregătește nimeni să vezi situația asta, că un om care a fost o forță a naturii să își piardă…”, a mărturisit Oana Roma în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” de la Kanal D.

ADVERTISEMENT
Tags: