Life

Cum arată Mirela Vaida în costum de baie, fără strop de machiaj. Prezentatoarea Acces Direct i-a uimit pe fani

Mirela Vaida a uitat de toate grijile și problemele de când a plecat în vacanță, gazda emisiunii Acces Direct afișându-se într-o ipostază inedită în mediul online.
18.08.2021 | 18:22
Cum arata Mirela Vaida in costum de baie fara strop de machiaj Prezentatoarea Acces Direct ia uimit pe fani
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 a renunțat la haine și pentru că este într-o destinație de vis, în Turcia, alături de familie, a îndrăznit și s-a pozat în costum de baie alături de fiul cel mic.

Imaginea inedită a atras privirile internauților, care nu prea au avut ocazia să o vadă pe Mirela Vaida la plajă, poza primind aproximativ 9.000 de aprecieri din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, la plajă. Vedeta s-a pozat în costum de baie

Și nu doar ținuta este cea care i-a încântat pe cei care o urmăresc pe vedetă pe rețelele de socializare, ci și un alt amănunt. Blondina apare fără strop de machiaj.

Se pare că moderatoarea de la Acces Direct se numără printre puținele persoane publice care atunci când stau la soare sau la plajă renunță la tonele de farduri.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este cât se poate de naturală, cu părul ușor ciufulit, semn că vacanța este prilejul prin care se poate afișa fără să țină cont prea mult de haine, accesorii sau trucuri de înfrumusețare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

Mirela Vaida, adepta operațiilor estetice. La ce intervenții a recurs

Frumoasa vedetă este mulțumită de aspectul fizic, dar asta nu înseamnă că nu a apelat cu încredere la medicii esteticieni, în special legat de riduri și cearcăne.

ADVERTISEMENT

Așa se face că la începutul anului și-a îmbunătățit calitatea pielii de pe față, Mirela Vaida mărturisind că este extrem de mulțumită de rezultatele obținute.

Aceasta nu este singura intervenție chirurgicală la care a apelat vedeta de la Antena 1, care a scos la iveală faptul că și-a făcut o operație la nas acum câțiva ani, care din păcate, nu a ieșit cum a vrut.

ADVERTISEMENT

În urmă cu numai câteva luni prezentatoarea de la Acces Direct a trecut din nou pragul cabinetelor estetice dorindu-și un nas drept și frumos încadrat, ca al unei tinere de 20 de ani.

„Cred că știți ce nas strâmb am din naștere! M-am născut cu o deviație… de sept! Am încercat să o repar, prin operație cu «dalta și ciocanul», în urmă cu vreo 17 ani! A ieșit și mai strâmb! Și uite așa, mi-a fost frică să mai încerc…

Îmi trebuie doar timp pentru recuperare! Dar să vă țineți bine când voi apărea cu un nas drept și cârn, ca la 20 de ani!”, spunea Mirela Vaida recent pe pagina sa deInstagram.

ADVERTISEMENT