Fotbal intern

Cum arăta MM Stoica pe când era fotbalist! Imagine inedită din arhiva unui fost coleg. Foto

12.04.2021 | 16:29
Cum arata MM Stoica pe cand era fotbalist Imagine inedita din arhiva unui fost coleg Foto
Cum arata MM Stoica pe cand era fotbalist! Imagine inedita din arhiva unui fost coleg. Foto
ADVERTISEMENT

Puțini știu că Mihai Stoica a fost fotbalist. Un fost coleg al managerului general al FCSB a publicat pe o rețea de socializare o imagine memorabilă pe care a scos-o de la naftalină.

Deși nu a ajuns niciodată un mare fotbalist, Mihai Stoica a jucat fotbal de plăcere în ligile inferioare în scurta sa carieră, iar primele echipe pentru care a jucat au fost din Galaţi.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a împlinit 56 de ani, iar un fost coleg de echipă și-a adus aminte de perioada în care cei doi au jucat împreună și de care a vrut să îi aducă aminte.

Imagine de colecție cu Mihai Stoica, managerul general al FCSB

Valentin Ștefan a împărțit același vestiar cu Mihai Stoica și i-a făcut o urare inedită cu ocazia zilei sale de naștere. MM a jucat la echipe precum Metalosport Galaţi, Oţelul Galaţi, Victoria Rîmnicu Sărat şi Şantierul Naval Tulcea.

ADVERTISEMENT
Mihai Stoica, în dreapta // foto: Facebook @ Valentin Stefan
Mihai Stoica, în dreapta // foto: Facebook @ Valentin Stefan

Pe de altă parte, fostul său coleg a jucat la un nivel mai ridicat și a evoluat chiar și la una dintre cele mai iubite echipe din Cipru, Omonia Nicosia, dar și la Gloria Galați, Oțelul Galați sau FCM Reșița.

După ce s-a lăsat de fotbal, Mihai Stoica a devenit în 1992 președinte la Oțelul Galați, funcție pe care a ocupat-o timp de zece ani. Între 2002 și 2004 a devenit director executiv la FCSB, după care a devenit managerul general al echipei.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, despre cariera de fotbalist: „Cea mai frumoasă viaţă este viaţa de fotbalist bun. Şi eu am fost fotbalist slab!”

Mihai Stoica a vorbit la Digi24 despre cariera sa de fotbalist. Acesta și-a recunoscut limitele și s-a considerat tot timpul un fotbalist fără valoare: „… cea mai frumoasă viaţă e viaţa de fotbalist, zic toţi fotbaliştii. Dar nu e chiar aşa. Cea mai frumoasă viaţă este viaţa de fotbalist bun. Şi eu am fost fotbalist slab”, a declarația plină de sinceritate a oficialului FCSB.

Fostul fotbalist născut la Sibiu este singurul conducător de club care se poate mândri cu performanța de a avea în palmares trei calificări consecutive în fazele eliminatorii ale competițiilor europene.

ADVERTISEMENT

De altfel, Mihai Stoica a fost desemnat în 2007, respectiv 2008 „Conducătorul Anului” de către Asociația Fotbaliștilor Români și Clubul Sportiv al Jurnaliștilor.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT