Sport

Imagini revoltătoare din Liga 3! Cum arată terenul plin de mocirlă pe care s-a jucat un meci de fotbal feminin. Foto

Imagini de-a dreptul revoltătoare vin din liga a 3-a. Meciul de fotbal feminin dintre ACS Baia Mare și Colțea Brașov s-a desfășurat pe o adevărată mocirlă.
21.11.2021 | 15:53
Imagini revoltatoare din Liga 3 Cum arata terenul plin de mocirla pe care sa jucat un meci de fotbal feminin Foto
ADVERTISEMENT

Deși fotbalul feminin este în plină dezvoltare în țara noastră, condițiile de desfășurare a meciurilor din ligile inferioare lasă de dorit, dovadă fiind imaginile venite de la partida ACS Baia Mare – Colțea Brașov, 1-1, din liga a 3-a.

Cum arată mocirla pe care s-a jucat un meci de fotbal feminin

Jurnalistul Marian Olaianos a postat, pe Facebook, mai multe imagini grăitoare cu terenul deplorabil pe care s-a desfășurat meciul dintre ACS Baia Mare și Colțea Brașov.

ADVERTISEMENT

Partida cu pricina a avut loc în cartierul Ferneziu din Baia Mare. Din cauza ploilor abundente, din ultimele zile, terenul de fotbal a devenit o adevărată mocirlă.

„Update: meciul s-a încheiat cu rezultatul de 1-1. Ambele echipe și-au dorit victoria. Poate mai puțin gazdele care s-au prezentat la teren fără vizele medicale.

ADVERTISEMENT

Dar nu este o mare problemă pentru că fotbalul feminin trebuie sprijinit și ținut in viața.

Tocmai stă să înceapă meciul de Liga 3, feminin -senioare, dintre ACS Baia Mare și Colțea Brasov. Cu brigada din Baia Mare, evident. Dacă așa arată dezvoltarea fotbalului feminin , mai bine nu”, a scris Marian Oleianos.

Răzvan Burleanu: „Fotbalul este sportul cel mai practicat în România în rândul fetelor!”

În cadrul prezentării unui nou sponsor al fotbalului femini din România, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a vorbit despre numărul ridicat de jucătoare care există în țara noastră.

ADVERTISEMENT

„Fotbalul feminin este un sport aflat într-o continuă dezvoltare. Acesta este astăzi sportul cel mai practicat în România în rândul fetelor, cu peste 66.000 de jucătoare înregistrate oficial.

Prin acest parteneriat semnat astăzi, reușim să  continuăm investițiile în fotbalul feminin și implicit să încurajăm pasiunea fiecărei fete care își dorește să joace fotbal în România.

ADVERTISEMENT

În plus, acest parteneriat confirmă încrederea mediului de business în viziunea Federației și a membrilor săi transpusă în Strategia pentru dezvoltarea fotbalului feminin românesc 2021-2026”, a declarat Răzvan Burleanu, la prezentarea unui nou sponsor al fotbalului feminin din România.

ADVERTISEMENT