Life

Cum arată mormântul Denisei Răducu la patru ani de la moartea artistei! Galerie foto

Acum patru ani, Denisa Răducu se sfârșea din viață din cauza unei boli cumplite, și a fost înmormântată în satul natal, Ștefănești, în județul Vâlcea.
23.07.2021 | 15:34
Mama Denisei Raducu merge aproape zilnic la mormant si ii duce flori Sursa foto: arhiva personala
ADVERTISEMENT

Locul de veci al Denisei Răducu, situat în satul natal al cântăreței care a murit la doar 27 de ani, este, cu siguranță, cel mai îngrijit din tot cimitirul de acolo.

Mormântul Denisei Răducu, loc de pelerinaj

Refăcut complet, după ce anul trecut a ars ca o torță, mormântul Denisei Răducu este locul în care părinții ei petrec, aproape zi de zi, ore bune îngrijindu-l.

ADVERTISEMENT

Iar rezultatul este vizibil, locul de veci al Denisei Răducu fiind întotdeauna curat, plin de flori proaspete, dar și înțesat de jucării de plus, preferatele artistei care a murit la doar 27 de ani.

Mai mult, ne-a dezvăluit Florian, cel care i-a fost cumnat Denisei Răducu, și acum, la mormântul artistei, vin, ca în pelerinaj, cei care au iubit-o pe cântăreață.

ADVERTISEMENT

”Nu mai vin la fel de mulți oameni ca înainte, la mormântul Denisei, dar, cu toate acestea, fanii nu au uitat-o. Au uitat-o colegii de scenă, în cea mai mare parte, dar cei care i-au iubit vocea nu”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, soțul Adelinei, sora Denisei Răducu.

”E cel mai vesel loc de veci din țară”

Mormântul Denisei Răducu este, și acum, acoperit de zeci de jucării de pluș, multe dintre acestea fiind lăsate de cei care vizitează mormântul și care o iubeau pe artistă.

ADVERTISEMENT

”E cel mai vesel loc de veci din țară, e plin de jucării de pluș. Din când în când, mama Denisei mai dă din ele unor copii, dar apar imediat altele”, ne-a mai spus Florian, cel care i-a fost cumnat Denisei Răducu.

Mormant Denisa Raducu
Fanii cantaretei Denisa Raducu ii lasa si acum, la mormant, ursuleti de plus, jucariile favorite ale artistei Sursa foto: arhiva personala

Dacă mormântul Denisei Răducu este acoperit de flori și de jucării într-o explozie de culoare, epitaful pe care Adelina și părinții Denisei l-au lăsat scris după ce au refăcut mormântul ars anul trecut, este unul sfâșietor.

ADVERTISEMENT

”De acum, cea mai frumoasă stea ne va veghea de sus! Ne-am bucurat împreună cât ai trăit, te vom plânge cât vom trăi”, este epitaful de pe mormântul cântăreței Denisa Manelista.

Care au fost ultimele cuvinte ale Denisei Manelista

”Știam că va muri, și atunci, o văzusem cum se simte, știam cât suferă și cum suferă. A murit rostindu-mi numele. Vă dați seama ce înseamnă pentru mine acea amintire? Să o auzi cum își dă ultima suflare rostind `Ade`?”, ne-a spus Adelina, sora Denisei Răducu.

Mai mult, ne-a dezvăluit de curând Adelina, ziua de 23 iulie este, în ultimii patru ani, cea mai grea zi de peste an.

”Mi-e greu să vorbesc cu cineva pe 23 iulie. E ziua în care plâng fără încetare, stau cu pozele ei, cu albumul nostru în brațe și plâng”, ne spunea, în exclusivitate, Adelina, sora Denisei Răducu.

Și, chiar dacă nu a reușit să ajungă în țară pentru pomana care a avut loc acum câteva zile, Adelina ne-a mărturisit că va ajunge, totuși, în România, luna viitoare și că primul drum îl va face la mormântul Denisei Răducu.

Denisa Răducu a murit acum patru ani

Denisa Răducu s-a stins din viață acum patru ani, pe 23 iulie 2017, la doar 27 de ani. Cauza decesului iubitei artiste a fost un carcinom hepato-celular pe care îl descoperise cu doar câteva luni înainte.

În ciuda tratamentelor încercate, atât cele medicale, cât și cele naturiste, corpul Denisei Răducu nu a rezistat asaltului bolii și artista s-a stins din viață la prima oră a zilei de 23 iulie.

ADVERTISEMENT