Life

Cum arată mormântul Laurei Stoica la 15 ani de la moartea artistei. Durerea e mare și azi

09.03.2021 | 12:26
Cum arata mormantul Laurei Stoica la 15 ani de la moartea artistei Durerea e mare si azi
Laura Stoica s-a stins din viață pe 9 martie 2006. Foto: unsitedemuzică.ro
ADVERTISEMENT

Astăzi se împlinesc 15 ani de la moartea Laurei Stoica, iar cei care au iubit-o au o durere uriașă în suflet și acum. Artista care ne-a încântat cu șlagăre care nu se vor stinge niciodată a pierit într-un cumplit accident rutier, iar memoria ei este păstrată cu sfințenie de apropiați.

Mormântul regretatei cântăreței a devenit ca un templu pentru cei care nu au uitat-o, aceștia aprinzând lumânări an de an în memoria artistei. Locul în care oamenii depun flori pentru Laura Stoica este situat în cimitirul Bellu, acolo unde muziciana este îngropată alături de logodnicul ei, Cristian Mărgescu.

ADVERTISEMENT

Laura s-a stins din viață în anul 2006, aflându-se în mașină cu Cristi. Nefericitul eveniment s-a produs din cauza unui șofer care a intrat în plin în autovehiculul în care se aflau cei doi, venind pe contrasens.

Mormântul Laurei Stoica este îngrijit de familie și de fani

Drama a fost una uriașă la acea vreme deoarece Laura și Cristi Mărgescu nu au murit singuri. Cântăreața s-a dus în cealaltă lume împreună cu copilul pe care aștepta să îl nască, aceasta fiind însărcinată în trei luni în fatidica zi în care a plecat la îngeri.

ADVERTISEMENT

Locul de veci este astăzi îngrijit de familia cântăreței, dar și de fani, pentru că un artist și un om atât de bun cum a fost Laura nu poate fi uitat niciodată!

Laura Stoica a fost una din marile voci ale muzicii românești, trupa cu care cânta umplând sălile de spectacole la fiecare concert.

ADVERTISEMENT
laura stoica
Așa arată mormântul Laurei Stoica din Cimitirul Bellu din București. Foto: wowbiz.ro

Cântăreața a cochetat și cu actoria

Pe lângă muzică, Laura a participat și în câteva spectacole de teatru. În paralel cu activitatea de solistă pop-rock, Stoica a urmat cursurile de actorie în cadrul unei universități bucureștene. A debutat pe scenă la Nottara în anul 1999 în rolul Vasilisei din „Azilul de noapte”, de Maxim Gorki, în regia lui Constantin Codrescu.

Un alt rol memorabil pe care l-a avut a fost cel al Drucilei din „Îndrăgostiții din Ancona”, în regia lui Andrei Mihalache, la Teatrul Național de Operă și Balet din Constanța.

ADVERTISEMENT

Pe plan muzical, artista este cunoscută pentru super-hiturile „Un actor grăbit”, „Mai frumoasă”, „Vreau să am steaua mea” sau „Dă, Doamne, cântec”.

 

ADVERTISEMENT
Tags: