Life

Cum arată mormântul Lisei Marie Presley. Ce teorie are Sarah Ferguson privind moartea prietenei sale

Lisa Marie Presley se află de ieri, 22 ianuarie, lângă fiul și tatăl ei. Cântăreața a fost condusă pe ultimul drum de o serie de personalități.
23.01.2023 | 14:30
Cum arata mormantul Lisei Marie Presley Ce teorie are Sarah Ferguson privind moartea prietenei sale
Lisa Marie Presley, condusă pe ultimul drum pe 22 ianuarie 2023. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lisa Marie Presley, unica fată a legendarului artist Elvis Presley, a fost înmormântată duminică, 22 ianuarie 2023, la Graceland. Sute de persoane mai mult sau mai puține cunoscute, care au îndrăgit-o pe Lisa, au condus-o pe ultimul drum. Vedeta a fost înmormântată lângă fiul ei, Benjamin, care s-a sinucis în anul 2020.

Lisa Marie Presley a fost înmormântată duminică, 22 ianuarie 2023. Cum arată locul de veci al artistei

Duminică a fost o zi tristă în lumea showbiz-ului american. Cântăreața Lisa Marie Presley a fost îngropată, iar înainte de funebrul moment, a avut loc o slujbă impresionantă la conacul din Memphis, Tennessee, moștenit de la tatăl ei, Elvis.

ADVERTISEMENT

Potrivit PageSix, mormântul fiului ei a trebuit să fie puțin mutat pentru a face loc sicriului mamei sale, în grădina conacului pe care l-a deținut cândva Elvis Presley.

Printre personalitățile care au trimis flori la căpătâiul artistei s-a numărat și Oprah Winfrey, aceasta depunând niște trandafiri albi.

ADVERTISEMENT

Prezenți au fost și fiica ei, Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, care ar fi adus pe lume un copil de curând. La înmormântat a participat și o figură regală, Sarah Ferguson, dar și cântăreți de renume precum Alanis Morissette și Axl Rose ori actorul Austin Butler, recent premiat cu un Glob de Aur.

Sarah Ferguson susține că prietena ei a murit de inimă rea. Dorul de fiul ei a distrus-o în timp

Sarah Ferguson, ducesa de York, are o teorie personală cu privire la moartea Lisei. Decesul acesteia, învăluit în mister timp de câteva zile, căci nu se cunoștea deloc cauza exactă a morții, este privit diferit de Sarah.

ADVERTISEMENT

„Este cu fiul ei acum. Cred că trebuie să ne asigurăm că Finley, Riley și Harper vor fi susținuți pe deplin în viitor (n.r.: copiii cântăreței). Era atât de mândră de ei, atât de mândră…”, a declarat Sarah Ferguson pentru PageSix.

Fosta soție a Prințului Andrew susține că moartea Lisei a fost cauzată de dorul de fiul ei, căci de când Benjamin s-a stins din viață, starea de sănătate a artistei s-a deteriorat de la o săptămână la alta. Practic, fiica lui Elvis Presley a murit de inimă rea, durerea accentându-se pe parcursul timpului.

ADVERTISEMENT

Averea de 500 de milioane de dolari va reveni fiicelor sale

Lisa Marie Presley a fost găsită inconștientă în locuința ei, aceasta suferind, aparent, un stop cardiac. A fost transportată apoi la spital, unde a avut al doilea infarct. Familia a semnat un ordin prin care ea să nu mai fie resuscitată, a scris presa din America.

Familia a ales să să semneze documentul prin care refuzase resuscitarea, întrucât aceasta intrase deja în moarte cerebrală. Menajera vedetei a găsit-o căzută pe jos în dormitorul ei. Fostul soț al cântăreței, Danny Keough, a efectuat câteva manevre de resuscitare până la sosirea în locuința vedetei a paramedicilor. Cei doi, deși separați, locuiau încă împreună.

Lisa lasă în urmă o moștenire estimată la 500 de milioane de dolari. Întreaga avere pe care Lisa a primit-o, la rândul ei, de la Elvis Presley, va reveni fiicelor acesteia, Harpe, Riley și Finley. Cele trei vor intra atât în posesie drepturilor de autor ale cântecelor mamei sale cât și a moșiei Graceland, acolo unde a fost îngropată alături de tatăl și fiul ei, Benjamin.

 

ADVERTISEMENT