Life

Cum arată mormântul lui Nelu Ploieșteanu. Ce a făcut familia la parastasul de un an

Mormântul lui Nelu Ploieșteanu s-a transformat într-un adevărat altar cu flori și lumânări în weekend-ul care tocmai a trecut. Familia a organizat parastasul de un an.
04.04.2022 | 18:09
Cum arata mormantul lui Nelu Ploiesteanu Ce a facut familia la parastasul de un an
Familia lui Nelu Ploieșteanu a organizat parastasul de un an de la moartea lăutarului weekend-ul trecut. Captură Prima TV
ADVERTISEMENT

Durere de nedescris la mormântul lui Nelu Ploieșteanu din Cimitirul Străulești 2. Familia artistului a îngenuncheat și a plâns la locul de veci al celebrului artist.

Durere la parastasul de un an al lui Nelu Ploieșteanu

La slujba de pomenire  au participat nu doar rudele, ci și cei cu care lăutarul a cântat pe scenă, jurnaliști-prieteni și oameni pentru care acesta spunea ”prezent” la aproape fiecare eveniment.

ADVERTISEMENT

Elena Ploieșteanu a plâns pe parcursul întregii ceremonii și nu s-a putut dezlipi de piatra funerară, sub privirile înduioșătoare ale celor prezenți la cimitir.

La parastas a participat, printre alte persoane, și Mara Bănică. Jurnalista a spus că, pentru ea, Nelu era un adevărat prieten căruia chiar i-a cerut să cânte la botezul copilului ei.

ADVERTISEMENT

Momentul de pomenire al cântărețului a fost asistat și de patroana unui local unde Nelu Ploieșteanu cânta destul de des, care nu l-a văzut niciodată bolnav sau plângându-se că s-ar simți rău, având recitaluri chiar înainte de moartea sa.

Familia lui Nelu Ploieșteanu a mulțumit tuturor celor care s-au gândit la interpretul de muzică de petrecere și a dat de pomană celor amărâți, așa cum este datina. Elena, văduva lui Ploieșteanu, nu se poate împăca nici azi cu gândul morții îngerului ei păzitor.

ADVERTISEMENT
Așa arată mormântul lui Nelu Ploieșteanu la un an de la moartea lăutarului. Captură Prima TV

Fiica lăutarului vrea să se afle adevărul

De altfel, până nu vor afla tot adevărul despre cauzele decesului cântărețului, rudele acestuia nu se vor opri. În derulare se află o anchetă. Familia lui Ploieșteanu suspectează medicii că nu au făcut tot ce au putut pentru a-l salva. Ba chiar, susține că tratamentele primite la Spitalul Floreasca i-ar fi grăbit, de fapt, trecerea în neființă.

„4 medici au stat cu capul în jos și nu s-au uitat în ochii mei. Mi-a spus directorul spitalului că dacă el ar fi fost în spital, tata nu ar fi murit. În pandemie, farmacia spitalului era închisă.

ADVERTISEMENT

Să nu mă sune niciun medic, să nu o sune pe mama… Mihăiță a fost la Floreasca de multe ori internat. Puteau să ne spună, trebuie să cumpărați acest medicament, oricât de mult ar fi costat”, a declarat recent Aneta, fata lui Ploieșteanu, la Prima TV.

ADVERTISEMENT