Life

Cum arată moșia de la Buftea în care își duce viața de zi cu zi Tora Vasilescu. Actrița are o piscină superbă în fața casei

Cum arată casa în care locuiește Tora Vasilescu, în Buftea. Renumita artistă în vârstă de 72 de ani are grădină și o piscină imensă.
22.03.2023 | 21:26
Cum arată casa în care locuiește Tora Vasilescu, în Buftea. Renumita artistă are grădină și o piscină imensă. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Cum arată moșia de la Buftea în care își duce viața de zi cu zi actrița care își aniversează ziua de naștere pe 22 martie. Are o piscină superbă în fața casei în care locuiește de peste 10 ani cu soțul său de origine croată, Alain Vrdoljak.

Cum arată casa în care locuiește Tora Vasilescu, în Buftea. Renumita artistă are grădină și o piscină imensă

Tora Vasilescu are o proprietate foarte frumoasă în Buftea, unde se bucură de aer curat și de o curte impresionantă, dar cum arată în realitate casa vedetei? Renumita artistă are o piscină imensă în care se relaxează zilnic.

ADVERTISEMENT

„Casa asta e făcută de o echipă de maramureșeni care fac biserici. Eu stau aici ca la mănăstire, să știi. Am o verișoară la mănăstire, aici e mănăstirea mea. Întoarcerea asta la natură mie îmi face foarte bine.

Este singura modalitate de a mă salva de lumea asta a urii, a competiției, a luptei, a însingurării. E singurul sport care simt că îmi face bine, pentru circulație. Și dacă ai și un deget de apă cu whisky e foarte bine.

ADVERTISEMENT

Face bine la circulație. Înot zilnic, am piscină în fața casei”, a dezvăluit Tora Vasilescu în emisiunea Rețeaua de idoli, de la TVR 2, moderată de Irina Păcurariu, precizând că are zile bune, dar și altele mai obositoare.

Tora Vasilescu, o viață activă după ani buni pe scenă

Tora Vasilescu are o viață extrem de activă după ce ani buni și i-a petrecut la filmări. Vedeta de 72 de ani își ocupă timpul stând în fața televizorului sau la piscina pe care o folosește în fiecare zi. Artista, care a primit premiul de Excelență la TIFF, face 10 ture de înot în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Celebra actriță se bucură de un teren de 3.500 de metri pătrați pe care îl muncește cu partenerul de viață pe care l-a cunoscut în anul 1991 și cu care s-a căsătorit în 1994. Florile, fructele și legumele sunt bucuria trudei sale.

Grădinăritul îi oprește Torei Vasilescu rotița gândurilor, după cum spunea în urmă cu aproape 10 ani. Fosta protagonistă a telenovelelor românești nu se plictisește și spune că are parte de multă liniște de când s-a retras de pe scenă.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, la un moment dat a subliniat că nu îi este dor de scenă, de micul ecran sau de glorie pentru că acum simte că trebuie să-i dea dreptate femeii din interior care rămăsese în plan secund.

ADVERTISEMENT
Tags: