Life

Cum arată moșia Monicăi Anghel. Imagini de la conacul vedetei din Argeș, unde se pot caza și turiștii

Cum arată moșia Monicăi Anghel. Imagini de la conacul vedetei din Argeș, unde se pot caza și turiștii veniți din alte colțuri ale țării.
06.11.2022 | 17:16
Cum arata mosia Monicai Anghel Imagini de la conacul vedetei din Arges unde se pot caza si turistii
Cum arată moșia Monicăi Anghel. Imagini de la conacul vedetei din Argeș. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Cum arată moșia Monicăi Angheș. Vedeta are un adevărat conac în Argreș, unde se pot caza și turiștii.

Cum arată moșia Monicăi Anghel. Imagini de la conacul vedetei din Argeș

Moșia Monicăi Anghel se află  în comuna Berevoești, județul Argeș. A cumpărat-o în 2015 și a transformat-o total, astfel că aceasta arată ca un adevărat conac gata să îți aștepte oaspeții.

ADVERTISEMENT

Monica Anghel are o pensiune într-o locație de vis, astfel că iubitorii de natură ar fi încântați de ea. Priveliștea este superbă, iar moșia este destul de mare încât să primească turiști în opt camere.

Pentru conacul său din Argeș, Monica Anghel a ales decorațiunile tradiționale și un stil rustic, astfel că lemnul este prezent peste tot.

ADVERTISEMENT

 

De la mobilă la parchetul masiv, vedeta a avut grijă ca turiștii să aibă o experiență totală de pensiune la munte, inclusiv prin decorațiunile puse.

Cum arată moșia Monicăi Anghel.
Cum arată moșia Monicăi Anghel. Foto: colaj Fanatik / Facebook

Monica Anghel a muncit pe brânci pentru a-și vedea conacul gata

Monica Anghel nu a ales întâmplător această zonă, pentru că bunicul ei era din Argeș.

Aceasta a reușit să termine conacul după ce a vândut o moștenire de la bunica ei și nu se ferește să spună că muncit mult pentru a-și vedea visul realitate și chiar a făcut jardiniere din lemne cu ajutorul unei drujbe.

ADVERTISEMENT

„Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi, nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş.

Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba”, a povestit Monica Anghel acum ceva timp.

ADVERTISEMENT
Conac Monica Anghel și dormitor
Conac Monica Anghel și dormitor Foto: colaj Fanatik / Facebook

Tatăl vedetei este cel care se ocupă de afacere și Monica Anghel mai promovează conacul său din Argeș pe rețelele de socializare.

„Avem un administrator care se ocupă, adică tata, și, mă rog, evident că mai promovez din când în când, că e totuși pensiunea noastră, a familiei”, a declarat Monica Anghel.

Prețul pentru șase nopți la conacul Monicăi Anghel este de circa 1.500 de lei, pentru doi adulți și un copil.

ADVERTISEMENT