Life

Cum arată „Mowgli” în viața reală. Are 21 de ani și poate supraviețui în junglă: „Oamenii îl hărțuiesc”

Iată cum arată „Mowgli” în viața reală. Tânărul are 21 de ani, poate supraviețui în junglă, însă este hărțuit de alte persoane.
03.08.2021 | 17:15
Cum arată „Mowgli” în viața reală. Are 21 de ani și poate supraviețui în junglă: „Oamenii îl hărțuiesc” Sursa foto: Newsflash
ADVERTISEMENT

Iată cum arată „Mowgli” în viața reală. Este vorba despre Ellie, un tânăr de 21 de ani care poate supraviețui în junglă. Acesta are un comportament similar cu animalele și comunică cu dificultate, fără să vorbească.

Ellie are 21 de ani și nu este un tânăr ca toți ceilalți. Nu poate vorbi, nu mănâncă preparatele pe care i le gătește mama lui și trăiește exact ca animalele din junglă. Mama lui a vorbit despre chinurile la care este supus fiul ei.

ADVERTISEMENT

Cum arată „Mowgli” în viața reală. Are 21 de ani și poate supraviețui în junglă

Iată cum arată „Mowgli” în viața reală. Are 21 de ani și are abilități similare cu animalele din junglă, potrivit Daily Star. Mama lui a vorbit despre obstacolele pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului cu fiul ei.

Tânărul caută banane și alte fructe în pădurea din apropierea unui sat din Rwanda, Africa, ba chiar se hrănește și cu iarbă. Ellie este născut cu dificultăți de învățare, așa că nu merge la școală, întrucât se teme de ceilalți colegi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânărul „Mowgli” mănâncă doar banane și nimic din ce îi gătește mama lui. Poate alerga foarte repede, iar cazul lui a impresionat o lume întreagă. Afrimax TV a realizat un film despre viața lui Ellie.

„Nu-i place mâncarea. Preferă să mănânce banane. Nu știe nimic, nu poate face nimic. Tot ce face este să alerge. Când vede oameni, tot ce face e să fugă de ei.

ADVERTISEMENT

Oriunde aleargă, trebuie să alerg și eu după el. Într-o săptămână putem parcurge 230 km. Dacă nu îl urmez, s-ar putea să nu se mai întoarcă acasă. ”, a declarat mama băiatului.

Ellie, abuzat de oamenii din jurul lui

Atât copiii, cât și adulții l-au batjocorit pe Ellie pentru stilul său de viață cu totul neobișnuit. Acesta a fost numit „maimuță” în repetate rânduri, lucru care o rănește profund pe mama lui.

ADVERTISEMENT

„El pășește întotdeauna ca un animal, fuge mereu (…) „Acest lucru mă doare atât de mult, când copilul meu pleacă și se întoarce bătut.

Ei țipă la el și îl numesc maimuță. Mă întristează atât de mult când aud oameni care-l hărțuiesc pe fiul meu.

Nu doar copiii, ci și adulții îl hărțuiesc pe fiul meu cu nerușinare. Mă fac să-mi pierd cumpătul. Ei nu-l văd ca pe o ființă umană, ci ca pe un animal, a mai spus mama lui.

Toți oamenii din sat încearcă să-l țină departe de pădure și să-l păstreze în siguranță. Vecinii sunt nevoiți să-l țină pe Ellie pentru ca acesta să nu mai fugă departe.

Ellie își petrece zilele alergând prin pădure, fiind foarte rapid. Nu știe să vorbească, iar comunicarea cu el este extrem de dificilă, aproape imposibilă.

Mama lui a creat un lazo pentru a-l prinde mai ușor atunci când aleargă prin sat. Aceasta în urmărește prin pădure și aruncă frânghia peste el pentru a-l trage mai aproape.

Mama lui Ellie a pierdut cinci copii înainte ca Ellie să se nască. Din acest motiv, femeia s-a rugat să aibă un copil, chiar dacă va fi născut cu dizabilități. Tânărul „Mowgli” este o binecuvântare pentru ea, după cum a precizat.

„După ce am pierdut cei cinci copii ai noștri, i-am cerut lui Dumnezeu să ne dea cel puțin un copil cu dizabilități, atâta timp cât el nu va muri mai devreme decât cei anteriori. Când l-a eliberat, am știut că este un mesaj de la Dumnezeu”, le-a spus mama lui Ellie cel0r care au realizat filmul.

Vecinii nu l-au considerat pe Ellie un băiat și, în schimb, au continuat să-l hărțuiască. Unul dintre vecini chiar a afirmat că este un caz neobișnuit și că băiatul poate supraviețui în junglă.

ADVERTISEMENT
Tags: