News

Cum arată nepoatele Elenei Udrea. Mădălina e hair-stylist și a lucrat cu Armin van Buuren și Simona Halep

Elena Udrea, fostul ministru al turismului reținut în Bulgaria după ce a primit o condamnare definitivă la închisoare, are două nepoate, Mădălina și Oana, venite din familia fratelui ei, Adrian.
16.04.2022 | 10:40
Cum arata nepoatele Elenei Udrea Madalina e hairstylist si a lucrat cu Armin van Buuren si Simona Halep
Mădălina și Oana sunt nepoatele Elenei Udrea, fostul ministru al turismului reținut în Bulgaria
ADVERTISEMENT

Curtea de Apel de la Sofia a decis joi că Elena Udrea va rămâne în arest până pe 19 aprilie, când se va hotărî dacă fostul politician va fi extrădată în România. ”Există un pericol real în închisoarea din România de distrugere fizică a mea”, a declarat în fața judecătorilor fostul ministru, condamnat în țară la 6 ani de detenție. Udrea este susținută la București și de familia fratelui ei, Adrian, cumnata Cristina și nepoatele Mădălina și Oana.

Nepoata cea mare a Elenei Udrea a activat într-o firmă care avea legătură cu fostul ministru al turismului

Adrian Valentin (50 de ani), fratele Elenei Udrea, este căsătorit din 1988 cu Cristina, mama a două fete, Mădălina și Oana Geanina. De-a lungul timpului, numele nepoatelor Elenei Udrea au apărut în presă atunci când s-a aflat acționariatul unor firme care aveau legătură cu fostul ministru.

ADVERTISEMENT

”Astfel, descoperim că, în 6 iulie 2016, o anume Anca Triff, împreună cu Iuliana Mădălina Fediuc, înființează o companie pe nume SC UTB Business Consulting SRL, care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management. Administratorul numit al acestei societăți, la înființarea ei, a fost nimeni altul decât Mircea Octavian Bica.

Datele sale de identificare sunt aceleași cu datele de identificare ale patronului firmei SC Industrial Sisteme Solutions SRL, menționată, în dreptul soțului său, de către Alina Bica, în declarația de avere pe care a completat-o și depus-o pe site-ul CSM, în data de 16 iunie 2014. A doua persoană, Mădălina Iuliana Fediuc, este fata cea mare a Cristinei Udrea, cumnata fostului ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului”, a notat recent Jurnalul Național despre nepoata Elenei Udrea.

ADVERTISEMENT

Ce fac cele două nepoate ale Elenei Udrea

În ultimii ani, Mădălina, nepoata Elenei Udrea, s-a reorientat profesional și a devenit un hair-stylist apreciat în branșă. Drept dovadă, anul trecut, Mădălina s-a ocupat de celebrul DJ Armin van Buuren, dar și de apariția Simonei Halep în câteva clipuri publicitare. Oana, în schimb, lucrează într-o multinațională și a traversat acum doi ani o decepție sentimentală.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, este cel care a rămas să se ocupe de Eva Maria, fetița pe care o are cu fostul ministru. Omul de afaceri – a cărui mamă lucrează de ani buni în Italia – o are ca sprijin pe mama Elenei, Maria, care a fost alături de ei inclusiv în perioada tulbure petrecută în Costa Rica.

ADVERTISEMENT

”Trăim vremuri in care Constitutia Romaniei nu mai inseamna nimic pentru unii dintre cei care aplica legea, asa ca au ajuns sa condamne selectiv, sau la ordin!
Din ce în ce mai des simțim parcă o reîntoarcere în timp unde inchiziția își făcea simțiți colții.

Un astfel de caz este și cel al Elenei Udrea care a fost pusă zilele trecute în fața unui complet de judecată demn de secolul mai sus amintit, iar personajele care aveau obligația de a veghea și aplica legea au devenit niște veritabili inchizitori (unii mai moderni ce-i drept, dar metehnele sunt aceleași).

ADVERTISEMENT

Elena Udrea resimte lista tatălui, răpus de o boală nemiloasă la 62 de ani

Elena Udrea avea dreptul de a-i fi admisa contestatia si de a-i fi rejudecata cauza de un complet legal constituit. I s-a refuzat, desi in TOATE cazurile similare au fost admise.(ex: Dan Sova, V. Ponta, Iulian Badescu, Serban Pop, Horia Simu etc)”, a notat afectat Adrian Alexandrov, în singurul mesaj postat după fuga iubitei lui în Bulgaria.

ADVERTISEMENT

Elena Udrea are sprijinul mamei, dar și-a pierdut tatăl acum 13 ani. De meserie șofer, tatăl Elenei Udrea a încetat din viață în martie 2009, la 62 de ani, răpus de o boală nemiloasă. Nicolae, originar din satul buzoian Costești, este pomenit și astăzi de Elena Udrea, care a fost foarte afectată la dispariția părintelui ei.

”Tatăl meu a murit în 2009, discret, așa cum a fost toată viața. A fost un om bun, un tată minunat, căruia din păcate nu i-am spus niciodată cât de mult îl iubesc. Îi spun acum, ori de câte ori mă gândesc la el și știu că este cu mine și mă veghează de acolo de unde a mers la cer”, declara la un moment dat fostul ministru al turismului.