Life

Cum arată nepoțica lui Culiță Sterp de la Survivor România. Prima imagine cu micuța

06.05.2021 | 11:48
Cum arata nepotica lui Culita Sterp de la Survivor Romania Prima imagine cu micuta
ADVERTISEMENT

Cum arată nepoțica lui Culiță Sterp de la Survivor România. Prima imagine cu micuța a fost distribuită de părinții săi pe rețelele de socializare.

Familia lui Culiță Sterp s-a mărit chiar în Sâmbăta Mare. Sora sa Ileana a născut o fetiță perfect sănătoasă la data de 1 mai.

ADVERTISEMENT

Tânăra a ales să nască natural și a avut parte de multe dureri. Ea a mărturisit că a avut încredere că Dumnezeu o ajută să-și aducă micuța pe lume.

Cum arată nepoțica lui Culiță Sterp de la Survivor România. Prima imagine cu micuța

Este bucurie mare în familia Sterp. Un nou membru li s-a alăturat. Nepoțica lui Culiță a venit pe lume chiar în Sâmbăta Mare și a adus multă fericire. Micuța s-a născut perfect sănătoasă, cântărind peste patru kilograme.

ADVERTISEMENT

Ileana, mama fetiței și sora lui Culiță, a mărturisit că a avut parte de o noapte lungă și dureroasă: „am născut natural o fetiță de 4 kilograme 200. Cum vă spuneam, a fost o noapte foarte grea, plină de dureri”.

„Simțeam la un moment dat că nu mai pot, dar știam că Dumnezeu mă ajută să mai pot un pic.Iar când m-au pus pe masă să nasc, a fost foarte greu, strigam și zbieram încontinuu că nu mai pot, dar Dumnezeu a fost acolo lângă mine și m-a ajutat să duc la capăt,” a mărturisit tânăra pe Instagram, potrivit Wowbiz.

ADVERTISEMENT

„Suntem bine, mulțumim din toată inima, mulțumim pentru grij și pentru mesaje. Nu mai știu ce să mai zic,” a adăugat aceasta, liniștindu-și urmăritorii și mulțumindu-le pentru grijă.

Tatăl micuței este cel care a făcut publică prima imagine cu fetița. Bărbatul a distribuit o imagine în care soția sa își ține bebelușul în brațe și a însoțit-o cu descrierea „Bine ați venit acasă, frumoasele mele!”.

ADVERTISEMENT
sora, nepoțica și cumnatul lui Culiță Sterp
Prima imagine cu nepoțica lui Culiță Sterp
Sursa foto: Wowbiz

La rândul său, Culiță Sterp va deveni tată. Daniela Iliescu, partenera de viață a artistului, se pregătește să devină pentru prima dată mamă, în curând. Cei doi vor avea un băiețel. Mama artistului dezvăluia că tânăra nu știe cu exactitate când va veni pe lume cel mic, intenționând să nască natural.

ADVERTISEMENT