Life

Cum arăta Nicoleta Dragne înainte de operațiile estetice. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities e de nerecunoscut

Nicoleta Dragne se numără printre concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar cum arăta înainte de a apărea pe sticlă?
27.10.2021 | 14:16
Cum arata Nicoleta Dragne inainte de operatiile estetice Concurenta de la Bravo ai stil Celebrities e de nerecunoscut
Cum arăta Nicoleta Dragne înainte de operațiile estetice. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities e de nerecunoscut. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina s-a remarcat pentru prima oară în emisiunea „Insula Iubirii”, de la Antena 1, acolo unde a încercat să le fure mințile bărbaților aflați în relații.

Tânăra ispită arăta cu totul diferit înainte, asta pentru că nu prinsese gustul operațiilor estetice. Vedeta și-a făcut rinoplastie, semn că avea un complex major în ceea ce privește nasul.

ADVERTISEMENT

În plus, Nicoleta Dragne apelează în momentul de față la micropigmentare în zona sprâncenelor. O altă intervenție a fost efectuată în zona bustului.

Nicoleta Dragne, în urmă cu 10 ani. Cum arăta participanta de la Kanal D

Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ascunde faptul că în urmă cu 10 ani era complet naturală și nu se gândea la operații estetice, dovadă imaginea postată în social media.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne le-a arătat celor care o urmăresc în mediul virtual cum arăta în trecut, iar diferențele sunt unele incredibile. Blondina este complet schimbată.

La momentul respectiv concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” motiva și luarea deciziei de a se opera, precizând că totul a fost pentru a corecta unele probleme.

ADVERTISEMENT

„Cea mai veche poză din telefonul meu este de acum 10 ani. Este de pe vremea când nu aveam rinoplastie și se purtau sprâncele fantomă.

Au început colegele din liceu să îmi trimită poze. Aici aveam 17 ani, nu aveam implant mamar. Pentru astea care spuneți că se operează fetele din cauza influencerilor. 

ADVERTISEMENT

Operațiile nu se fac pentru că sunt la modă, se fac pentru că nu ești mulțumit cu o anumită parte a corpului și vrei să o îmbunătățești.

Pentru asta nu are nimeni dreptul să te tragă la răspundere. Doar Dumnezeu”, scria în urmă cu ceva vreme Nicoleta Dragne pe Instagram.

Nicoleta Dragne, în urmă cu 10 ani
Nicoleta Dragne, în urmă cu 10 ani. Sursa foto: starnow.co.uk. Colaj: Fanatik

Nicoleta Dragne, dispusă să se opereze din nou. Ce vrea să-și facă

Mai mult decât atât, fosta participantă de la Antena 1 spune că este gata să ajungă din nou pe masa de operație pentru o nouă intervenție la nivelul bustului.

Tânăra spune că nu mai are sânii la fel ca înainte de a rămâne însărcinată cu fiul ei, ba chiar aceștia s-au micșorat destul de mult în ultima vreme.

ADVERTISEMENT