Life

Cum arată Nicoleta Luciu după mulți ani de la retragerea din viața publică: „Ești cam palidă”

21.03.2021 | 21:26
Cum arata Nicoleta Luciu dupa multi ani de la retragerea din viata publica Esti cam palida
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu s-a retras de mulți ani din viața publică, dedicându-se în totalitate familiei. Frumoasa brunetă este, însă, activă pe rețelele de socializare. În acest fel, fanii pot vedea diferențele pe care vremea le-a așternut pe chipul acesteia.

Ajunsă la 40 de ani, fosta asistentă TV este o femeie împlinită și o mamă fericită. Ea a decis că se axeze exclusiv pe viața de familie.

ADVERTISEMENT

Ultima postare de pe rețelele de socializare a uimit audiența. Nicoleta și-a schimbat culoarea părului, ea fiind recunoscută pentru podoaba capilară de negru abanos.

Cum arată Nicoleta Luciu după mulți ani de la retragerea din viața publică: „Ești cam palidă”

Nicoleta Luciu
Cum arată Nicoleta Luciu după mulți ani de la retragerea din viața publică
Sursa foto: Facebook

Nicoleta Luciu a optat pentru o culoare mai deschisă a podoabei capilare, lucru care i-a scos tenul în evidență. Unii internauți au fost de părere că vedeta este cam palidă.

ADVERTISEMENT

În schimb, alți oameni care au văzut postarea au fost de părere că fosta actriță arată foarte bine și nu au omis nici schimbarea de look: „povestește-ne despre culoarea părului”

„Arăți trăsnet, ești cea mai frumoasă femeie din Univers”, „ești superbă”, sunt câteva dintre comentariile pe care cei ce au văzut postarea le-au distribuit.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV s-a căsătorit cu omul de afaceri Zsolt Csergo în anul 2021. Ei au împreună patru copii: Zsolt Jr., în vârstă de 12 ani, şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly care au nouă ani. Ea a decis să renunțe la viața publică pentru a se dedica familiei.

Frumoasa șatenă a avut mari probleme cu greutatea, în special după cea de a doua sarcină, cea a tripleților. Fosta Miss România s-a luptat vreme bună pentru a-și recâștiga silueta.

ADVERTISEMENT

A reușit să facă acest lucru, iar în momentul de față este o deținătoarea unui trup armonios. Cu toate acestea, se poate observa o diferență considerabilă între bomba sexy de odinioară și mama devotată din monetul de față. Totuși, Nicoleta nu a renunțat la a avea grijă de modul în care arată. Ea a distribuit mai multe imagini în care apare în cabinetele de înfrumusețare, încercând cele mai moderne aparate, menite să le mențină pe femei tinere și frumoase.

ADVERTISEMENT