Life

Cum arată Niculina Stoican atunci când nu e îmbrăcată în costum popular! Puțină lumea și-o imaginează așa

Niculina Stoican iubește portul popular românesc, dar nu se îmbracă mereu cu acesta. Iată ce ținute adoptă, de fapt, artista de muzică populară de la noi din țară.
24.07.2022 | 14:36
Cum arată Niculina Stoican atunci când nu e îmbrăcată în costum popular. foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Niculina Stoican este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară din țara noastră. Iată cum se îmbracă artista atunci când nu poartă costumul popular!

Cum se îmbracă Niculina Stoican când nu e pe scenă

Niculina Stoican ne-a obișnuit cu ținutele sale de scenă frumoase, deoarece aceasta poartă cu mândrie costumul popular românesc.

ADVERTISEMENT

În timpul liber, Niculina Stoican alege ținutele lejere, dar feminine. Vedeta de muzică populară este fană în special a rochiilor, dar poartă des și pantaloni.

Desigur, din garderoba cântăreței Niculina Stoican nu lipsește culoarea, deoarece aceasta alege mereu ținut vii, iar rozul și oranjul sunt printre culorile ei preferate, dacă ar fi să ne luăm după ținutele pe care aceasta le afișează pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Mama Niculinei Stoican nu era de acord ca ea să cânte

Niculina Stoican a povestit că, deși are o carieră de succes, mama ei nu a fost niciodată de acord ca ea să cânte.

Astfel, vedeta spunea că motivul pentru care mama ei nu a dorit să cânte a fost pentru că s-a chinuit mult și voia o viață mai bună pentru fiica ei.

ADVERTISEMENT

Totuși, artista de muzică populară a mărturisit că nu a înțeles-o niciodată pe mama ei și firea ei iertătoare, mai ales la adresa tatălui ei.

„Mama nu și-a dorit niciodată să cânt, pentru că ea s-a chinuit foarte mult. Ea are așa o poveste de viață frumoasă, este un om atât de frumos în suflet și în minte și în ființa ei. Cu atâta iubire pe care a dăruit-o, nu a primit înapoi decât suferință.

ADVERTISEMENT

Nu am nevoie de mai multe sfaturi, decât de exemplul ei. Ea l-a iubit pe tata dincolo de lume. Nici nu cred că există o asemenea iubire. N-am putut să o înțeleg niciodată. L-a iubit și l-a iertat pentru absolut tot ce i-a făcut”, a povestit Niculina Stoican la Etno Tv.

ADVERTISEMENT