Simona Halep

Cum arată noii pantofi sport personalizați ai Simonei Halep pe care îi va purta la Wimbledon. FOTO

30.06.2019 | 08:38
Cum arată noii pantofi sport personalizați ai Simonei Halep pe care îi va purta la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Simona Halep este pregătită pentru startul turneului de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam, mai ales că a primit de la firma de echipament sportiv Nike și cele două modele de pantofi sport pe care îi va încălța pe iarba londoneză. Campioana noastră, care se află pe locul 7 în clasamentul WTA, nu are cel mai bun sezon al carierei, nereușind până acum să câștige vreun turneu în acest an.

Cum arată noii pantogi sport personalizați ai Simonei Halep pe care îi va purta la Wimbledon

Simona Halep se află deja la Wimbledon unde se pregătește pentru startul celui de-al treilea turneu de Grand Slam al sezonului și a prezentat pe rețelele de socializare modelele de pantofi sport pe care îi va purta la competiția de iarbă. Fostul lider mondial s-a arătat încântată de cele două modele primite de la firma de echipament sportiv Nike și a pus la poze emoji cu inimoare.

Prima pereche de pantofi sport este albă cu modele roșii și bleu, iar pe interior sunt galbeni. Această perechea i-a parvenit Simonei într-o cutie specială pe care scrie ”Atenție” și are semnul de ”pericol de foc”. Cea de-a doua pereche este complet albă, are în partea din spate incastrată o minge de tenis, iar pe partea din față a limbii este scris ”Simo” cu amendamentul că litera ”O” a fost înlocuită cu o inimioară.

Așa arată una dintre perechile de pantofi sport pe care Simona Halep o va încălța la Wimbledon

Simona Halep nu este văzută cu șanse la câștigarea Wimbledonului

Simona Halep a ajuns vineri seară la Wimbledon după ce a participat la turneul de la Eastbourne și nu a participat la petrecerea organizată de WTA, preferând să se odihnească. Sâmbătă ea a efectuat primul antrenament pe iarba londoneză, la ședința de pregătire fiind prezent și noul președinte al Federației Române Tenis, Ion Țiriac. Echipa FANATIK este prezentă la Londra și vă oferă toate informațiile de la cel de-al treilea turneu de Grand Slam.

Specialiștii nu o văd favorită la câștigarea trofeului pe Simona Halep, mai ales că se știe faptul că iarba nu este suprafața sa favorită. Cu toate acestea, un turneu reușit o poate duce pe jucătoarea noastră până pe locul 3 în clasamentul WTA, dar pentru asta este nevoie ca sportive din fața sa să nu reușească prea multe. Halep va debuta la Wimbledon împotriva bielorusei Aliaksanda Sasnovich, iar în turul doi ar putea să o întâlnească pe Mihaela Buzărnescu.