Fotbal intern

Cum arată noile tricouri la Dinamo şi cât costă. Totul este model nou

17.07.2018 | 15:02
Cum arată noile tricouri la Dinamo. Sunt trei rânduri,. alb, roşu, negru

Fanii echipei din Ştefan cel Mare pot vedea cum arată noile tricouri ale lui Dinamo pentru sezonul care va debuta în acest weekend în Liga 1 Betano şi totodată preţul unui astfel de echipament, în cazul în care sunt interesaţi de achiziţionarea vreunui model. ‘Câinii’ vor avea de ales dintre cele 3 modele create alături de sponsorul tehnic. Tricourile sunt serie exclusivă pentru Dinamo şi designul lor a fost făcut şi cu ajutorul oamenilor din club, care au venit cu ideea ce simboluri nu trebuie să lipsească.

Directorul general al clubului Dinamo, Ionel Dănciulescu, explică în ce constau noutăţile privind echipamentul pentru viitorul sezon. “Echipamentul a fost făcut de la 0 şi am putut să integrăm foarte multe elemente din istoria acestui club. O sa vedeţi anul înfiinţării, chipul Unicului Căpitan şi sloganul lui Cătălin Hâldan, ‘haideţi să le aratăm ăstora cine e Dinamo”.

Cum arată noile tricouri la Dinamo şi cât costă. Şi Bratu e mulţumit de echipament

Dănciulescu oferă şi informaţia aşteptată de fani, de unde şi la ce preţ se pot achiziţiona noile tricouri. “Tricourile albe şi cele roşii sunt disponibile de azi şi la magazin, şi online. Un tricou 230 de lei. Echipamentul negru va fi disponibil în următoarele zile”.

Cum arată noile tricouri la Dinamo. Sunt reliefate simbolurile clubului, pentru a poăstra istoria lui Dinamo intactă
Cum arată noile tricouri la Dinamo. Sunt reliefate simbolurile clubului

Şi antrenorul Florin Bratueste încântat de felul în care arată noul echipament. “Avem un tricou aniversar, care ne place foarte mult. Mi-aş dori ca aceste tricouri să ajungă şi în tribune, la suporteri. Ar fi extraordinar. Avem nevoie de fani în număr cât mai mare la stadion. Fanii noştri sunt o stare de spirit, au demonstrat unitate de-a lungul timpului. O luăm de la 0 şi sper ca la acest început de drum, cu această echipă tânără, să putem învinge, să facem jocuri bune, să facem rezultate şi să facem performanţă. Am aniversat 70 de ani de la înfiinţarea clubului, de aceea echipamentul e special. Cu el sperăm să purtăm echipa spre o bucurie imensă. E tot ce-mi doresc!”