Life

Cum arată noua iubită a lui Gabriel de la Puterea Dragostei. Fostul concurent are planuri mari: „Singura și ultima”

05.08.2020 | 07:38
Cum arata noua iubita a lui Gabriel de la Puterea Dragostei Fostul concurent are planuri mari Singura si ultima
ADVERTISEMENT

Gabriel de la Puterea Dragostei și-a făcut o nouă iubită! După mai multe încercări de a o cuceri pe Ramona, dar și o relație eșuată cu Daiana, fostul concurent pare să-și fi găsit, în sfârșit, liniștea.

Fostul iubit al Andreei Pirui a fost unul dintre cei mai râvniți concurenți din casa Puterea Dragostei, dar asta nu l-a ajutat prea mult. S-a îndrăgostit în afara concursului și pare extrem de fericit.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după terminarea competiției, Gabriel apare în mai multe ipostaze alături de o tânără brunetă cu care are gânduri mari. O fotografie cu cei doi a fost postată pe rețelele de socializare, iar fanii au reacținat imediat.

Cine este actuala iubită a lui Gabriel de la Puterea Dragostei

Sezonul doi al emisiunii Puterea Dragostei a luat sfârșit, iar concurenții s-au bucurat din plin de vacanță, de libertate și de soare. Gabriel, cel care nu a reușit șă-și găsească jumătatea în competiție, și-a găsit-o, se pare, departe de ochii curioși ai telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Îndrăgostit până peste cap, fostul concurent le-a prezentat-o și fanilor pe noua lui iubită, alături de care apare în ipostaze tandre.

gabriel, puetrea dragostei, iubita noua
Cum arată noua iubită a lui Gabriel de la Puterea Dragostei. Fostul concurent are planuri mari: Singura și ultima. sursă foto: Instagram

Imaginea a strâns zeci de comentarii și curiozități. Printre acestea, s-a aflat și întrebarea lui Marius, un alt fost concurent de la Puterea Dragostei, bun prieten cu Gabriel.

ADVERTISEMENT

“Finule, am văzut ca s-au schimbat regulile la fotbal. Ai 5 schimbări acum. Asta e prima schimbare sau…?” a întrebat Marius, referitor la noua iubită a lui Gabriel.

Răspunsul lui Gabriel a fost mai mult decât o mie de cuvinte. Se pare că acesta are gânduri serioase cu tânăra care i-a furat inima. „Singura și ultima, nașule,” a răspuns fostul concrent de la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT