Life

Cum arată noua iubită a lui Liviu Dragnea. Oana Diana Leonte e cu 34 de ani mai tânără decât politicianul

Liviu Dragnea (59 de ani) are o nouă relație sentimentală după separarea de Irina Tănase. Cine este și cum arată nouă iubită a fostului lider PSD, Oana Diana Leonte, cu 34 de ani mai mică decât politicianul.
26.07.2022 | 00:25
Cine este și cum arată iubita lui Liviu Dragnea. Are 25 de ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Actuala parteneră de viață a cunoscutului politician nu a confirmat, dar nici nu a infirmat povestea de dragoste pe care o trăiește în momentul de față. Tânăra de 25 de ani dorește să-și păstreze viața privată departe de ochii curioșilor.

Cine este și cum arată iubita lui Liviu Dragnea. Are 25 de ani

Oana Diana Leonte, noua iubită a lui Liviu Dragnea, lucrează ca profesoară de limba franceză. Partenera liderului Alianței Pentru Patrie a studiat la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine și este o persoană activă în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă are trăsături foarte plăcute vederii. Ochii de culoare căprui se încadrează perfect în fizionomie feței, tânăra fiind pasionată de make-up și modă, după cum se poate observa din postările de pe rețelele de socializare.

De asemenea, adoră animalele. Oana Diana Leonte are fotografii cu un câine, care pare să fie animalul său de companie. În plus, iubita lui Liviu Dragnea iubește să călătorească în zone turistice de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Profesoarea este originară din orașul Buzău, unde a terminat cursurile liceului B.P. Hașdeu. În prezent este masterandă în Sociologie, de-a lungul timpului încercându-și norocul în mai multe domenii de activitate, printre care se numără marketing și publicitate.

Tânăra mai mică cu 34 de ani decât fostul președinte PSD a făcut o perioadă destul de lungă sport de performanță.

ADVERTISEMENT

Mai exact, actuala parteneră a lui Liviu Dragnea a jucat volei la CSS Buzău, dar a cochetat și cu moda și cu concursurile de frumusețe.

Oana Diana Leonte, aprecieri pentru Liviu Dragnea

Tânăra în vârstă de 25 de ani are numai cuvinte de laudă pentru președintele Alianței Pentru Patrie, dovadă că distribuie pe rețelele de socializare filmări în care apare politicianul la diferite emisiuni televiziune.

ADVERTISEMENT

„Un simbol al patriotismului”, este unul dintre mesajele distribuite de Oana Diana Leonte, în luna aprilie 2022, pe Facebook, în dreptul unui afiș cu Liviu Dragnea.

ADVERTISEMENT