Life

Cum arată noua siglă a Antenei 3. Ce denumire are acum postul

Antena 3 își schimbă numele și are o siglă nouă. Cum arată noua înfățișare și cum se va numi postul TV din această toamnă.
22.09.2022 | 20:10
Cum arata noua sigla a Antenei 3 Ce denumire are acum postul
Cum arată noua siglă a Antenei 3. Ce denumire are acum postul. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Postul de televiziune Antena 3 își va schimba numele în această toamnă și va avea și o nouă siglă, pe care a propus-o deja Consiliului Național al Audiovizualului.

Antena 3 își schimbă numele, dar și sigla

Faimosul post de televiziune a decis să își schimbe denumire chiar din această toamnă, iar odată cu aceasta va avea și o siglă nouă, mai potrivită unui concept.

ADVERTISEMENT

Totul are legătură cu colaboararea postului cu CNN, iar inclusiv denumirea sa va reflecta acest lucru.

De pe 27 septembrie, noul nume al postului de televiziune va fi Antena 3 CNN, iar sigla va fi și cea schimbată. Noile variante de siglă au fost deja propuse către CNA, joi. Acestea sunt prezentate în imaginile de mai jos:

ADVERTISEMENT
Propunerile de siglă
Propunerile de siglă de la Antena 3 cître CNA. Foto: paginademedia.ro

Ce schimbări mai apar la Antena 3 după schimbarea numelui

Membrii Consiliului Național al Audiovizualului au vrut să știe dacă vor apărea modificări și în ceea ce privește serviciile sau programele, iar Sabina Iosub a fost în fața acestora și le-a răspuns la întrebări.

Structura de programe nu se va modifica, dar vor există anumite emisiuni noi și o abordare diferită a subiectelor din zona externă, a precizat jurnalista de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

„Structura de programe nu se modifică, procentele nu se modifică. Însă, venim cu lucruri noi, cu emisiuni noi, infografii, lucruri care contează foarte mult pentru a înţelege cât mai bine subiectele”, a specificat Sabina Iosub, conform Pagina de Media.

De asemenea, o altă modificare care apare la Antena 3 din această toamnă, odată cu schimbarea denumirii în Antena 3 CNN, este că studiourile de filmare vor fi altele, modificate pentru un efect vizual mai pregnant.

ADVERTISEMENT

„Am modificat în mare parte studiourile tocmai pentru a fi şi vizuali cât mai aproape de telespectatorii noştri”, a mai spus Sabina Iosub.

ADVERTISEMENT
Tags: