Simona Halep

Cum arată noul echipament Nike pe care îl va purta Simona Halep la Australian Open. Galerie FOTO. Anul trecut uimea cu rochia “no name”

09.01.2019 | 15:48

Cum arată noul echipament Nike pe care îl va purta Simona Halep la Australian Open. Celebrul producător de echipament sportiv a oferit primele fotografii care arată cum va fi îmbrăcată românca la primul Grand Slam din noul an. Va fi un echipament din două bucăți, cu o fustă mov și o bluză cu model din dreptunghiuri negre și câteva linii colorate. Pe același model, cei de la Nike au făcut și variante cu alte culori, rămâne de văzut dacă Simona va alege să schimbe. Vezi imagini în GALERIA FOTO.

Va fi un model de echipament pe care Simona nu l-a mai purtat, după ce în primul turneu al anului, la Sydney, românca a primit ceva mult mai puțin complacat. Românca a purtat un tricou roșu și o fustă vișinie cu dingi albe. Un model care nu prea i-a ținut noroc liderului mondial, care a cedat în chiar primul meci disputat la Sydney, cu Ashleigh Barty, scor 4-6, 4-6.

Cum arată noul echipament Nike pe care îl va purta Simona Halep la Australian Open! Costumul din 2018, mult mediatizat

Noul echipament al Simonei Halep va fi cu siguranță în centrul atenției la Australian Open 2019. Mai ales în condițiile în care liderul mondial a uimit întreaga lume în urmă cu un an, când a ales să meargă la Melbourne cu un echipament pe care nu exista nici o firmă, pe care și-l comandase singură de pe Internet. Totuși, românca avea să ajungă până în finala acelei ediții a Australian Open, fiind învinsă în ultimul act de Caroline Wozniacki. Noul echipament al Simonei este deja la vânzare în magazinele Nike, cu 259,99 lei.

La scurt timp după acel turneu, Simona Halep a semnat contractul cu Nike, care este în vigoare și în prezent. Australian Open 2018 fusese la doar câteva săptămâni după ce Simona își încheiase colaborarea cu precedentul sponsor tehnic, Adidas, iar negocierile cu brand-ul european nu au decurs deloc bine. Nemții au decis că există variante mai bune de marketing și nu au licitat.